Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Silikónová Pamela Anderson si vyhŕňala šaty: Žiadne bradavky, ale nohavičky von!

Neopatrná Pamela Anderson si dovtedy vyhŕňala šaty, až jej začala vykúkať spodná bielizeň. Zobraziť galériu (10)
Neopatrná Pamela Anderson si dovtedy vyhŕňala šaty, až jej začala vykúkať spodná bielizeň. (Zdroj: Pamela Anderson)

LOS ANGELES – Bez provokácie ani na krok! Zatiaľ čo Pamela Anderson (47) ešte donedávna o prílišnú medializáciu nestála, v poslednom období robí všetko pre to, aby sa ocitla v centre pozornosti. Keď si včera vykračovala na večeru, laškovala s minišatami. A nechýbalo veľa, aby ukázala spodnú bielizeň v celej kráse.

Nedá si pokoj! Len predpár dňami sme vás na Topkách informovali, že silikónka Pamela Anderson vyrazila naostro a v ľahkých minišatách si neustrážila dekolt upravený plastickým chirurgom. Buď sa jej teda lepí smola na päty, alebo sa jej publicita zo strany zahraničných médií mimoriadne zapáčila. Tento týždeň sa totiž vybrala do reštaurácie v outfite ledva pod zadok, ktorý zakrýval len to najnutnejšie.

Aj keď sa bývalá záchranárka zo seriálu Pobrežná hliadka zvykne pohybovať v losangelských uliciach len so svojou zákonnou polovičkou, tentoraz mali manželia pánsku spoločnosť. Muž v Pameliných pätách mal pritom čo robiť, aby mu nevypadli oči z jamiek. Niekdajšia herečka a playmate totiž pri cupitaní krútila zadkom a naprávala si šaty. Zrejme sama tušila, že na striehnucich fotografov už vykúkajú jej nohavičky.

Zaujímavosťou je, že Pamela sa v uplynulom období viackrát objavila na verejnosti s dlhými vlasmi. Okolie si tak myslelo, že blondínka na krátky zostrih zanevrela a nechala si pramene predĺžiť. Zrejme však zakaždým išlo o parochňu a dvojnásobná matka si radšej počká, kým si dopestuje vlastné lokne. S pomocou šikovných vlasových štylistov sa tak dovtedy môže meniť ako chameleón.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu