Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Neuveriteľný trapas Pamely Anderson: Stačila chvíľa a silikóny boli vonku!

Pamela Anderson si neustrážila dekolt a ukázala obnažený prsník. Zobraziť galériu (14)
Pamela Anderson si neustrážila dekolt a ukázala obnažený prsník. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Ako za starých čias! O Pamele Anderson (47) je známe, že kedysi holdovala divokým večierkom a na odhaľovanie intímnych partií si príliš veľký pozor nedávala. Po štyridsiatke síce naoko skrotla, no uplynulú noc sa akoby vrátila v čase. Pri odchode zo žúru naservírovala paparazzom do objektívov silikónové prednosti aj s bradavkami.

Odviazala sa! Aj keď Pamela Anderson v minulosti pôsobila ako nespútaná divoška, v zrelom veku si pestuje imidž distingvovanej dámy. Ten vo štvrtok v noci odložila bokom a z vychytenej prevádzky Chateau Marmont odchádzala v poriadne rozkokošenej nálade. Či to opäť prehnala s pohárikmi alkoholu, celkom isté nie je. Svoj bujný dekolt vylepšený plastickým chirurgom si však rozhodne nestrážila.

Keďže Pamelu po celom svete preslávili objemné silikónové vnady, na podprsenku si príliš nepotrpí. Inak tomu nebolo ani tento týždeň, keď sa rozhodla, že si vyhodí z kopýtka. Parketovú levicu v sebe nezaprela a vyrazila v tenkých minišatách zo saténu, ktoré viac než večerný outfit pripomínali sexi negližé do spálne. Stačil totiž okamih nepozornosti a blesky fotoaparátov zachytili blondínkin obnažený prsník.

Zaujímavosťou je, že po Pamelinom boku tentoraz chýbal problematický manžel Rick Salomon. Herečka odchádzala z klubu v sprievode postaršieho pána, ktorý ju držal za ruku s prepletenými prstami. Nie je preto vylúčené, že plavovláskin oficiálny zväzok sa opäť zmieta v kríze. Pri poslednom rozhovore totiž naznačila, že spoločná budúcnosť s Rickom je neistá. Navyše ju opustil aj štvornohý chlpatý miláčik. „Náš drahý Jo dnes navždy odišiel. Stále ho cítime nablízku. Dokonca akosi bližšie. Pretrvávajúca láska – nikdy neopustí naše srdcia. Naučil nás tak veľa,“ reagovala Pamela smutne a zároveň citlivo prostredníctvom Instagramu ešte minulý týždeň.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu