Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Kráľovná krásy Christová vystrašila Čechov: Ani čierna farba jej nepomohla!

Ivana Christová už dávno nemá postavičku hodnú atribútov klasickej kráľovnej krásy. Zobraziť galériu (9)
Ivana Christová už dávno nemá postavičku hodnú atribútov klasickej kráľovnej krásy.

BRATISLAVA – Vrhli sa na ňu ako pes na údené! Dnes štartuje šou Súboj národov, do ktorej prijala pozvanie aj Miss Československa z roku 1989 Ivana Christová (43). Tmavovláska už dlhodobo bojuje s nadbytočnými kilogramami, ktoré sa v rámci vedomostného programu stali hlavným objektom záujmu našich západných susedov. České médiá totiž niekdajšej kráľovnej krásy poriadne naložili kvôli nadváhe.

Ivana Christová už dávno nemá postavu, ktorou v roku 1989 ohúrila celé Slovensko a Čechy. Bývalú missku totiž s pribúdajúcim vekom trápi narastajúca hmotnosť. A hoci krásna tmavovláska s nadváhou viackrát bojovala, neuspela. Jej oblé krivky sú na pretrase takmer vždy, keď sa objaví v spoločnosti alebo na televíznych obrazovkách.

Inak tomu nie je ani teraz. Bývalá misska totiž prijala pozvanie do šou Súboj národov, v ktorej spoločne s herečkou Ankou Šiškovou a moderátorom Matejom Sajfom Cifrom reprezentovala Slovákov. Za Čechov zasa herci Dana Morávková, Václav Vydra a moderátor Ivo Šmoldas.

Spomedzi skupinky súťažiacich však české média najviac zaujala práve Christová. „Získali sme fotografie z nakrúcania a skutočne sme sa zľakli,” píšu viaceré médiá v podobnom duchu. „Nepomohla jej ani čierna farba a ani relatívne lichotivý strih šiat. Pár kilogramov navyše sa jej zakryť nepodarilo. Možno odsuniete misku so zemiakovými lupienkami, ktorú budete mať nachystanú na sledovanie programu,” zaklincovali Ivaninu vizáž.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu