Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Hrubé stehná, bruško von: Najkrajšia Slovenka viditeľne pribrala!

Druhá Vicemiss Universe SR 2010 Hana Kiková za 5 rokov nabrala zopár kíl. Zobraziť galériu (6)
Druhá Vicemiss Universe SR 2010 Hana Kiková za 5 rokov nabrala zopár kíl. (Zdroj: Ján Zemiar/Peter Frolo)

BRATISLAVA - Pribrala! Od Sloveniek, ktoré v minulosti vyhrali titul Miss, mnohí očakávajú, že budú vyzerať vždy dokonalo. No aj ony sú len ľudia, a tak si občas doprajú nejakú maškrtu, ktorá sa potom odrazí na ich váhe. Príkladom môže byť II. Vicemiss Universe SR 2010 Hana Kiková (24). Tá sa pred pár dňami objavila na Majstrovstvách Slovenska v modernej gymnastike. No a zatiaľ čo v minulosti ohurovala modelingovými krivkami, dnes by už zrejme na mólo v plavkách nevyšla.

Tmavovláska Hana Kiková patrila v roku 2010 k najkrajším Slovenkám. Na súťaži Miss Universe SR ohúrila dokonalými krivkami a súmernou tvárou, za čo si vyslúžila titul II. vicemiss. 


Krásky dobojovali: Novou Miss Universe SR je Anna Amenová! 

Víťazky Amenová a Kiková: Najprv ukázali prsia, potom zhrabli tituly! 


Odvtedy však ubehlo už dlhých 5 rokov a za ten čas sa tmavovláska viditeľne zmenila. Teda, najmä čo sa jej postavy týka. Ako vidno na aktuálnych záberoch, štíhle nohy a misskovská figúra sú minulosťou. 

Hoci sa tretia najkrajšia Slovenka za rok 2010 aktuálne živí ako trénerka gymnastiky, na spomínanom podujatí pútala pozornosť pribratými stehnami. Pod tričkom sa jej navyše rysovalo aj väčšie bruško...


Mohlo by vás tiež zaujímať: 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu