Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Online pôžička - na účte rýchlosťou blesku

Pôžičku od Pôžičkomatu máte ihneď na účte Zobraziť galériu (2)
Pôžičku od Pôžičkomatu máte ihneď na účte (Zdroj: PR článok)

Ostali ste bez peňazí a do výplaty ďaleko? Je vám nepríjemné pýtať si peniaze od rodiny a známych? Ak sa rozhodnete pre úver v banke, musíte splniť prísne kritéria a navyše peniaze nemáte ihneď na účte. Ako vyriešiť túto situáciu?

Počuli ste už o online pôžičkách?

Ľudia trávia čoraz viac času na internete. Používajú ho k práci, k vzdelávaniu sa a samozrejme k zábave, ku komunikácii s blízkymi. Ale čo tak využiť ho na požičanie peňazí? Zamyslite sa nad tým, koľko času a energie ste obetovali vybaveniu pôžičiek v minulosti. Niekedy ste si museli dokonca dovolenku zobrať pre získanie úveru. Teraz vám stačí počítač s pripojením na internet a peniaze môžete mať do pár minút na účte. Od koho si teda požičať? My preskúmame službu Pôžičkomat, ktorý sľubuje peniaze ihneď na účte.

Pôžičkomat patrí pod nadnárodnú spoločnosť Friendly Finance Group. Táto spoločnosť pôsobí vo viacerých krajinách Európy (Holandsko, Česko, Poľsko) a svoje skúsenosti sa rozhodla zúročiť aj na Slovensku.

Je Pôžičkomat naozaj taký rýchly?

Z reálnych skúseností klientov Pôžičkomatu proces vybavenia pôžičky vrátane pripísania peňazí na účet trvá v priemere len 10 minút. Proces získania pôžičky je navyše veľmi diskrétny. Nikto nemusí vedieť o tom, že zrovna máte hlbšie do vrecka. Peniaze dostanete bez toho, aby ste niekoho prosili o drobné.

Ako to funguje?

Na úvodnej stránke Pôžičkomatu vás uvíta počítadlo. Tu si zvolíte výšku a dobu splácania online pôžičky. Požičať si môžete ľubovoľnú čiastku v rozmedzí od 25 do 200 €, pri opakovanom požičaní až do výšky 700 €. Ďalej si zvolíte, kedy chcete pôžičku splatiť - od 5 do 31 dní. Výšku pôžičky si teda nastavujete na presnú čiastku, akú práve potrebujete a na vami vymedzený čas. Nemusíte si tak požičiavať viac, ako potrebujete, čo sa stáva pri iných pôžičkách a úveroch.

Pôžička presne na mieru

Pokazila sa vám práčka a potrebujete zaplatiť opravára? Do výplaty ďaleko? Požičajte si napríklad 50 € na 10 dní. Po 10 dňoch vrátite Pôžičkomatu 58,19 € (údaj aktuálny k 7.2.2014). Ak by ste pôžičku nestihli splatiť, viete si ju jednoducho predĺžiť za vopred známy poplatok. Systém Pôžičkomatu je maximálne transparentný. Už žiadne prekvapenia v podobe skrytých poplatkov. Prejdite na stránku www.pozickomat.sk a vyskúšajte spoľahlivú online pôžičku.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu