Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Poľská kráska (19) po prvý raz hore bez: Nahé prsia vystavila bez cenzúry!

Monika Jagaciak bez ostychu odhalila vnady pred objektívom. Zobraziť galériu (6)
Monika Jagaciak bez ostychu odhalila vnady pred objektívom. (Zdroj: Patrick a Victor Demarchelier)

NEW YORK – Svoju cudnosť dlho neskrývala! Aj keď atraktívna modelka Monika Jagaciak vekovo stále patrí do kategórie tínedžeriek, pred objektívom jej ženskosť rozhodne nechýba. Doteraz sa síce promenádovala najmä v bikinách či v spodnej bielizni, no už si stihla z pŕs sňať nálepku „tabu“. Pred objektívom odhalila prednosti v celej kráse.

Je čoraz odvážnejšia! Ani nie pred mesiacom sme vám na Topkách predstavili poľskú krásavicu, ktorá má vo veku 19 rokov rozbehnutú priam brilantnú kariéru. A ako sa zdá, ostať v úzadí medzi menej známymi anjelikmi Victoria's Secret rozhodne nemieni. Sladká devätnástka odhodila zábrany a nechala sa zvečniť na čiernobielych záberoch s poriadnym erotickým nábojom.

Hoci Monika Jagaciak zvyčajne strieda jedno plážové fotenie v plavkách za druhým, pred časom sa podujala na celkom iný druh spolupráce. Svoje výstavné telo spolovice obnažila pred objektívom fotografického dua v zložení Patrick a Victor Demarchelier. Zámerom otca so synom bolo vytvoriť emotívne portréty v čiernobielom prevedení. To sa im síce podarilo na jednotku, no v prípade zvodnej Poľky nechýbalo ani vyžarovanie neopozeraného sexepílu.

Krásavica Monika sa v modelingovej brandži už síce ostrieľala, avšak v srdci stále zostáva mamičkiným dievčatkom. „Jednou z najbližších osôb mi je moja mama. Vždy ma veľmi podporovala. Keď cestujem, volá mi každý deň. Vie presne, ako sa cítim, ja nemusím ani nič hovoriť,“ vyznala sa štíhla brunetka vo videovizitke pre taliansku módnu bibliu Vogue. Ako sa teda zdá, o Monike budeme v najbližších rokoch zrejme ešte veľa počuť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu