Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Táto sexica je postrachom všetkých celebrít: Postavička bohyne a v ruke...

Logan Fazio fotí celebrity, no sama má sexepílu na rozdávanie. Zobraziť galériu (7)
Logan Fazio fotí celebrity, no sama má sexepílu na rozdávanie. (Zdroj: Facebook)

MIAMI – Dokáže im vyrobiť poriadnu hanbu a dokonca ich aj zatieniť! Reč je o kráske menom Logan Fazio, pred ktorou majú rešpekt všetky známe tváre zo sveta šoubiznisu. Fotografka z kategórie paparazzov sa totiž bez prístrojovej výbavy s vysokým rozlíšením ani nepohne. Ba čo viac – sama v bikinách vyzerá ako výstavný kus z prehliadkových mól.

Jedni ju milujú, iní nenávidia! Keď sa Logan Fazio začala živiť tým, že striehla na americké celebrity, zrejme by jej ani vo sne nenapadlo, že raz medzi ne bude patriť. Usadila sa totiž v blízkosti miamskej pláže, kde zachytávala známe osobnosti, keď to najmenej čakali. Dnes si ju však hviezdy volajú samé a na adresu jej kriviek v bikinách skladajú nemalé poklony.

Keď fotografku čaká na pláži horúci a náročný deň, nie je dôvod, aby svoje telo schovávala v tričkách alebo šortkách. Vystaviť svoje krivky na počkanie však Logan dokáže najmä vďaka tomu, že na nich poctivo maká v posilňovni, zdravo sa stravuje a pred jej objektívom bledne závisťou nejedna modelka. Ploché bruško a štíhle nohy u tohto dámskeho paparazza totiž vzbudzujú obdiv a obzerá sa za nimi mnoho dovolenkárov.

V súčasnosti nie je ničím výnimočným, že vychádzajúce hviezdy si samé dohadujú stretnutia s paparazzmi, aby bulvárne plátky následne mohli o nich napísať. Výnimku netvorí ani Claudia Romani, ktorá spolu s guľatým zadočkom fotografky skončila na titulnom zábere jej facebookového konta. A prečo sa Logan do Miami vlastne zamilovala? „Či je to teplejšou klímou, tyrkysovou vodou, pastelovými domami alebo dych berúcimi západmi slnkami, na tomto magickom meste zdá sa, každého niečo inšpiruje.“ Súdiac podľa jej vyjadrovania tak možno nebude dlho trvať a fotografka vydá knihu o celebritách z iného pohľadu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu