Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Škandál: Bývalá detská hviezda išla donaha - s prirodzením v ruke!

Dylan Sprouse sa v lascívnych pózach fotil pred zrkadlom, teraz jeho zábery kolujú internetom. Zobraziť galériu (8)
Dylan Sprouse sa v lascívnych pózach fotil pred zrkadlom, teraz jeho zábery kolujú internetom. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES – Nie je to žiadne neviniatko! Hoci si Dylan Sprouse (21) po boku svojej jednovaječnej dvojičky vybudoval kariéru vďaka rodinným televíznym filmom, v dospelosti poriadne vystrkuje rožky. Internetom sa totiž šíria jeho autoportréty, na ktorých predvádza svoje telo. Na jednom z dvoch pikantných záberov si dokonca celkom nahý drží svoje najintímnejšie partie.

Obrovské poníženie či len zúfalý pokus zaujať? V prípade šteklivých fotiek s poodhaleným rozkrokom mladého Dylana Sprousea to totiž zďaleka nie je také jednoznačné. Podľa viacerých zahraničných médií ide s najväčšou pravdepodobnosťou o akt pomsty zo strany bývalej priateľky. Lámač tínedžerských sŕdc sa však nad škandálom príliš nevzrušuje a celú kauzu vníma viac než vlažne.

Oba zábery jednoznačne pochádzajú z hercovho mobilného telefónu. Dylan sa zrejme na svoje telo nevedel v kúpeľňovom zrkadle vynadívať, a tak sa oň podelil aj s jeho srdcu blízkou osobou. Po tom, čo sa fotky s poodhaleným prirodzením objavili na webe, však miláčik dospievajúcich dievčat zbytočne nedramatizoval. Na Twiteri nechal nasledovný odkaz: „Zdá, že už nemám 14 rokov a nie som viac tučko.“ O pár minút neskôr ešte dopísal takúto poznámku: „Aspoň, že nevidíte môj tretí semenník.“

Dylan s navlas rovnakým bratom Coleom odštartoval pôsobenie pred kamerami vďaka snímke Veľký tato. Neskôr sa bratia blysli vo viacerých sitkomoch a filmoch, ktoré rovno putovali na DVD nosiče. Od roku 2005 dvojčatá hviezdili v projekte kanála Disney s názvom Sladký život Zacka a Codyho, kde si strihli hlavné úlohy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu