Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Poľská sexica v bikinách: Má len 19, no štíhlym telom vyráža dych!

Monika Jagaciak v bikinách Zobraziť galériu (7)
Monika Jagaciak v bikinách (Zdroj: profimedia.sk)

SV. BARTOLOMEJ – Ako stvorená pre modeling a piesočnaté pláže! Hoci má Monika Jagaciak ešte len sladkých 19 rokov, vďaka úchvatnej genetickej výbave už stihla svoju kariéru rozbehnúť na plné obrátky. Pri pohľade na jej krivky sa však tomu vonkoncom nemožno čudovať. Sexepílu má v bikinách na rozdávanie, veď posúďte sami.

Spája príjemné s užitočným! Aj keď Monika Jagaciak ešte pred niekoľkými dňami hviezdila na móle veľkolepej módnej šou pod taktovkou výrobcu spodnej bielizne Victoria's Secret, už naplno zarezáva v inom kúte sveta. Svoje superštíhle krivky navliekla do miniatúrnych kúskov plážovej módy, aby pre toho istého chlebodarcu nafotila katalóg plaviek. O tom, že sa aj tentoraz bolo na čo pozerať, vás razom presvedčia zábery číhajúcich paparazzov.

Monika sa na slnkom zaliatej pláži predviedla zo všetkých uhlov, aby nechala vyniknúť každému centimetru dokonalého tela manekýnky. Dlhé štíhle nohy a driek do dvoch dlaní však nevystavovala len v bikinách, ale aj v jednodielnych plavkách. S výškou 1,78 metra sa síce niektorým obdivovateľom môže zdať až príliš chudá, no krásna brunetka anorexiou rozhodne netrpí. Jej výnimočný zovňajšok je hlboko zapísaný v génoch z otcovej strany.

Zvodná Poľka sa prestížnej agentúre IMG Models upísala ešte v roku 2007, keď drala školské lavice. Za štíhle a pružné telo vďačí atletike, ktorou žije celá jej rodina. Otec trénuje profesionálnych športovcov v rodnej Poznani, zatiaľ čo jej sestra bola len nedávno vyhlásená za najlepšiu skokanku na domácej poľskej pôde. A aký je jej doteraz najhorší zážitok v súvislosti s popularitou? Ako 14-ročná musela utekať od austrálskeho novinára, ktorý na ňu striehol pred domom a naháňal ju kvôli článku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu