Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Nevypadnú? Francúzska bohyňa vystavila vnady vo výstrihu po pupok!

Élodie Frégé provokovala okrúhlymi vnadami v nebezpečne odhaľujúcom výstrihu. Zobraziť galériu (4)
Élodie Frégé provokovala okrúhlymi vnadami v nebezpečne odhaľujúcom výstrihu. (Zdroj: profimedia.sk)

CANNES – Fanúšikov zaručene nesklamala! Hoci sa Élodie Frégé (31) na výslnie francúzskeho šoubiznisu prepracovala svojím spevom, mužskú časť priaznivcov nepochybne zaujme aj sexi zovňajškom. Pozrite, aké ženské zbrane vytasila na sobotňajšom udeľovaní hudobných cien. Jej odvážny výstrih rozhodne nezíval prázdnotou, práve naopak.

Na červenom koberci nemala konkurenciu! Aj keď malebné mestečko na Francúzskej riviére zvyčajne hostí tie najvychýrenejšie osobnosti zo sveta kinematografie, uplynulý víkend v Cannes patril rozdávaniu cien NRJ Music Awards. Z tohto dôvodu sa na zozname sexi prominentov objavila aj tamojšia spevácka hviezda Élodie Frégé. A tá sa v luxusnej róbe okamžite ocitla v stredobode pozornosti. Všetky zraky totiž hypnotizoval jej hriešne hlboký výstrih.

Provokatívny výstrih síce nejednej dáme dokáže opticky zmenšiť prsia, no Élodie z rafinovaných šiat vyťažila maximum. Jej okrúhle prednosti sa nielenže nestratili, no vynímali sa ako na striebornom podnose. Nejeden muž v speváčkinej prítomnosti zaručene čakal, či sa speváčke pritrafí pikantné faux pas v podobe vykuknutej bradavky.

Napriek tomu, že sexi brunetka sa teší enormnému úspechu, zatiaľ stojí nohami pevne na zemi. „O svojom súkromnom živote nikdy nehovorím. To je na tebe, aby si ho odhalil. Nikdy v mojich piesňach nevedno, čo je pravda a čo nie,“ vysvetlila v nedávnom rozhovore. A vníma vôbec samu seba ako osudovú ženu? „Možno nakoniec nie som úplná femme fatale. Ale malá časť vo mne by ten pocit chcela ochutnať,“ dodala tajomne. Treba však uznať, že o jej zvodnosti a francúzskom šarme po sobotňajšom vystúpení zrejme pochyboval iba málokto.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu