Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Britská aristokratka v bikinách: Ovisnuté prsia a bradavka sa drala von!

Lady Victoria Hervey v bikinách s vykúkajúcou bradavkou Zobraziť galériu (4)
Lady Victoria Hervey v bikinách s vykúkajúcou bradavkou (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI – Vykuklo aj to, čo nemalo! Hoci postavička Lady Victorie Hervey (37) v bikinách vzbudzuje obdiv, všetky strihy plážovej módy jej rozhodne nelichotia. Celebrita s urodzeným pôvodom svoje krivky nedávno pretŕčala na pláži, čím narobila poriadny rozruch. Jej prednosti totiž zúfalo volali po opore a spod látky sa drala bradavka.

Od pása nadol bohyňa, od pása nahor povädnutá zrelá dáma! Aj tak by sa dala vystihnúť figúra britskej aristokratky, ktorá vo voľnom čase najradšej vylihuje na miamskej pláži a čvachtá sa vo vode. Inak tomu nebolo ani uplynulý víkend, keď so svojimi známymi vyrazila za slnkom k osvedčenému pobrežiu.

Lady Victoria Hervey sa nahodila do dvojdielnych bikín s motívom hadej kože, ale bez akejkoľvek výstuže. Mierne zaoblenými bokmi a stehnami by zrejme očarila nejedného muža, no pohľad na jej vnady už medzi lákadlá veľmi zaradiť nemožno. Na povädnutých prsiach sa podpisovala gravitácia a spod minimalistickej látky vrchného dielu dokonca vykúkala bradavka. Vďaka postave v tvare hrušky plavovláske navyše nevábne vytŕčali rebrá.

Aj keď pre niektorých ľudí je niekdajšia modelka len ďalším menom v bulvárnych plátkoch, Lady Victoria sa cíti dosť významne na to, aby napísala autobiografiu. „Priatelia, prosím, pošlite mi email o čomkoľvek od roku 2001 doteraz,“ nabádala svojich bližších aj vzdialenejších známych prostredníctvom siete Facebook. Otázne ale potom je, načo pripravuje knihu, keď vlastne do nej zatiaľ nemá čím prispieť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu