Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Mega úspech milovníka červenej Oklamčáka: V TOMTO budem ako JEDINÝ zastupovať Európu!

Jozef Oklamčák
Jozef Oklamčák (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Jozef Oklamčák je známy nielen na Slovensku. Momentálne sa zviditeľňuje a reprezentuje nás v Číne na svetovej konferencii.

„DOVIDENIA! DOVIDENIA! Priatelia, keď ste pozorne videli a počúvali môj rozhovor v predchádzajúcom príspevku tak viete, že odchádzam mimo SLOVENSKA. Verím, že všetko dopadne "RED pozitívne" a že za nejakú dobu sa opäť počujeme, vidíme.“ Takto sa na sociálnej sieti rozlúčil so svojimi priaznivcami Jozef Oklamčák, ktorý je už v tejto chvíli na ceste do Číny, kde sa zúčastní na svetovej konferencii World Brand Moganshan. Jozef Oklamčák bol na ňu pozvaný ako jediný hosť z Európy. Svoj príspevok bude mať v rámci jednej z tém podujatia pod názvom Kultúrna sila za rastom svetových značiek, kde má porozprávať o svojej značke Oklamčák Production a jej budovaní. Kultúrna rozmanitosť a intenzívnejšia konkurencia na trhu totiž priniesli aj nové výzvy pre rozvoj značky. V tejto súvislosti musia čínski a zahraniční podnikatelia užšie spolupracovať, aby spoločne preskúmali nové cesty rozvoja značky a dosiahli vzájomný prospech a obojstranne výhodné výsledky.

Jozef Oklamčák však nie je v Číne celkom sám. Tentokrát síce nezobral so sebou svoju manželku, na cestu nielen do Číny, ale aj do Japonska si však vybral inú spriaznenú dušu. „Ja som skoro dve tretiny peňazí, ktoré som zarobil, investoval do mojej hlavy a do cestovania. To mi nikto nezoberie“, hovorí na margo cestovania. Nás však zaujímalo tiež to, či aj na svetovú konferenciu pôjde vo svojom obľúbenom červenom oblečení. To totiž nemení takmer nikdy. Výnimkou, kde si obliekol čierny oblek, boli iba dve udalosti. Aj to sa dozviete vo videu.

Mega úspech milovníka červenej Oklamčáka: V TOMTO budem ako JEDINÝ zastupovať Európu! (Zdroj: NL/TH)

Viac o téme: ČínaKonferenciaJozef Oklamčák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu