Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Z Pomejeho svadby katastrofa: Hercov trapas pri oltári a počasie zo zlého sna!

Jiří Pomeje sa oženil s Andreou Šťastnou Zobraziť galériu (9)
Jiří Pomeje sa oženil s Andreou Šťastnou (Zdroj: Profimedia)

PRAHA – Síce s ťažkosťami, ale opäť svoji! Herec Jiří Pomeje (48) a Andrea Šťastná (24) dnes spečatili svoj zväzok aj v Českej republike, keďže prvýkrát si svoje "áno" povedali v Thajsku. Ich spoločný veľký deň však sprevádzali samé problémy – a nemálo sa o ne pričinil samotný herec.

Od predstáv to malo ďaleko! Je takmer pravidlom, že každú dôležitú udalosť zvyknú sprevádzať aj menšie či väčšie problémy, no v prípade sobáša známeho umelca a manažérky sa dá hovoriť minimálne o polovičnom fiasku. Obrad totižto už od začiatku sprevádzali komplikácie a poriadny zhon, píše portál blesk.cz. Nevesta sa už v skorých ranných hodinách zverila do rúk vizážistky, zatiaľ čo Pomeje usilovne pracoval na posledných prípravách. „A medzičasom každému nalieval panáčiky,“ upresňuje ďalej stránka.

Kým Pomeje dorazil na zámok v Třebotově, kde sa mali odohrať ako svadobný obrad, tak aj hostina, hodina pokročila. Hercovo meškanie na vlastnú svadbu však zďaleka nebolo jedinou trhlinou v plánoch staronových mladomanželov.

Ako ďalej informuje blesk.cz, ešte pred Pomejeho príchodom sa spustil výdatný dážď, ktorý veštil už podstatne väčšie problémy než len hercov neskorý príchod. A aby toho všetkého nebolo málo, Pomeje si pri obrade pomýlil prstienky a svojej nastávajúcej chcel nasadiť ten svoj. Hostia, samozrejme, prepukli v smiech, opisuje portál ďalej šnúru nešťastí.

Záverečnú korunku nasadil celej udalosti lejak, ktorý nie a nie ustať. Pôvodný zámer uskutočniť hostinu pod šírym nebom teda nevyšiel a tragédia pokračovala vo vnútri zámku. „V priestoroch, kam sa vojde sotva polovica hostí,“ zdôrazňuje nevydarenosť celej situácie Blesk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu