Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Borec Boris: Za jedinú noc Kollár obšťastnil hneď dve ženy!

Boris Kollár vystriedal počas jedného večera dve partnerky. Najprv mu robila spoločnosť Andrea Heringhová, potom Barbora Richterová (vpravo). Zobraziť galériu (16)
Boris Kollár vystriedal počas jedného večera dve partnerky. Najprv mu robila spoločnosť Andrea Heringhová, potom Barbora Richterová (vpravo).

BRATISLAVA - Len bez ženy, môže byť človek blažený, a preto ja sa nikdy ženiť nebudem! Časť textu známej skladby od speváka Františka Krištofa Veselého je zrejme životným krédom podnikateľa Borisa Kollára (47). Toho zatiaľ do chomúta žiadna nedostala. Záletníkovi to však nebráni v tom, aby si spoločnosť nežného pohlavia užíval plnými dúškami vždy a všade. Inak tomu nebolo ani v noci zo štvrtku na piatok, kedy svojou prítomnosťou urobil šťastné hneď dve ženy.

Fakt, že je Boris Kollár milovníkom atraktívnych žien, je veľmi dobre známy celému Slovensku. Výsledkom boháčovho príjemného koníčku je sedem detí, ktoré má so šiestimi rôznymi ženami. O tom, že si nedokáže predstaviť svoj život bez nežnejšieho pohlavia, sme sa presvedčili aj vo štvrtok, kedy dorazil na Bratislavské módne dni.

Do hľadiska prišiel morálne podporiť svoju partnerku Andreu Heringhovú. Tá sa totiž počas večera predviedla v úlohe modelky. Jej vystúpenie si podnikateľ nadšene nakrúcal na telefón. Po skončení módnej šou ju obdarúval svojou pozornosťou na následnej párty. Na večierku sa však dvojica zdržala iba krátko. Dôvod bol ten, že mamička jeho dvoch ratolestí bola unavená z celého týždňa. „Malému Boriskovi sa tlačia zúbky. Príliš som sa posledné dni nevyspala,“ odôvodnila svoje vyčerpanie atraktívna Andrea.

Plný energie však bol podnikateľ, ktorý mal chuť pokračovať v spoločenskom živote ďalej. No keďže Heringhová stála od únavy ledva na nohách a on nechcel ísť do nočného mesta sám, zabezpečil si garde v podobe inej z jeho partneriek. Dohodol sa s Barborou Richterovou. Mamička malého Artura mu robila spoločnosť na narodeninovej párty boháčovho kamaráta. Po boháčovom boku doslova žiarila šťastím. 

V súvislosti s bývalou plavkyňou treba podotknúť, že podnikateľ si jej spoločnosť vychutnáva v poslednej dobe čoraz častejšie. Zobral ju napríklad aj na nedávny koncert pop divy Beyoncé. Okrem toho si s ňou minulý týždeň vychutnal pondelkový obed na nábreží bratislavského Dunaja. Aj z tohto stretnutia odchádzala plavovláska s úsmevom na perách. Nuž, ten náš Boris to s tými ženami skrátka vie...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu