Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Boháč Kollár šokuje: Boris, ty idiot, zabiješ sa!

Boris Kollár v minulosti havaroval počas pretekov rýchlych automobilov. Ako sám povedal, bál sa o vlastný život. Zobraziť galériu (6)
Boris Kollár v minulosti havaroval počas pretekov rýchlych automobilov. Ako sám povedal, bál sa o vlastný život. (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Skoro ako akčný hrdina! To, že má podnikateľ Boris Kollár (47) rád cestovanie, deti a krásne ženy, je o ňom všeobecne známe. No v rozhovore pre topky.sk prezradil, že obľubuje aj poriadne adrenalínové koníčky. V súvislosti s nimi sme sa dozvedeli, že počas pretekov na rýchlych autách mal haváriu, kedy sa už dokonca zmieroval s tým, že zomrie. Nadával vtedy sám sebe do idiotov.

Multiotecko Boris Kollár patrí k ľuďom, ktorí si pokojne môžu dovoliť aj poriadne drahé koníčky. Ako v súvislosti s nimi priznáva, patrične si ich užíva. No často pri nich riskuje holý život. Prezradil nám, že už neraz sa vďaka svojej záľube ocitol v situácii, kedy si hovoril, že toto jeho koniec.

Najviac dojmov a najmä adrenalínu v ňom vyvolalo potápanie sa k japonským vojnovým lodiam. „V Indonézii je asi 100 potopených lodí v jednej malej lagúne. Nachádzali sa tam ešte ľudské kosti, tak to bol vážny adrenalín. Hlavne v noci, keď sa potápate vo vraku a idete úplne dole cez niekoľko palúb. Keď vám zhasne baterka, môže sa stať, že sa odtiaľ nedostanete,“ povedal nám Kollár.

V tomto prípade vraj stačila jedna malá chybička a spod morskej hladiny sa už nemusel nikdy vynoriť. „Keď sa potápate, môže vzniknúť situácia, že plutvami rozvírite bahno. Keď na to ešte svietite baterkou, tak nič neuvidíte. To je podobné, ako keď husto sneží a máte zapnuté diaľkové svetlá. A keď sa vám to stane niekde vo vraku, tak sa jednoducho nedostanete von a nakoniec vám dôjde kyslík,“ vyrozprával nám boháč.

Zážitkov, kedy sa ocitol na pokraji života a smrti, má však viac. O prežitie sa modlil aj pri zoskoku padákom. „Keď som na Donovaloch letel z výšky tretieho či  štvrtého poschodia dole, zvalil sa mi padák. Otvorila sa len polovica. Mal som vtedy úraz. To bol dosť veľký adrenalín,“ zaspomínal si Kollár.

Z pamäte nedokáže vymazať ani nepríjemný zážitok z diaľnice, kedy sa mu vypomstila vysoká rýchlosť a mokrá vozovka. „V 180-ke som zrazu dostal aquaplaning (strata priľnavosti pneumatiky k vozovke vplyvom vrstvy vody, pozn. red.), roztočil som sa a vyletel z diaľnice. Vtedy som si povedal: No a teraz sa zabiješ, ty idiot. Našťastie som však vyletel do poľa, ktoré bolo mokré, takže ma to nejako zabrzdilo. Z auta som vystúpil len otrasený. No vozidlo bolo úplne na šrot,“ šokoval nás svojimi zážitkami podnikateľ. 

Sledujte TOPKY TV: Rozhovor s Borisom Kollárom o jeho najadrenalínovejších zážitkoch.

Kollár o adrenalínových zážitkoch

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu