Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Kollár má byť ôsmy raz otcom: Podozrivé stretnutia s mladou mamičkou!

Boris Kollár sa opäť intenzívne venuje Barbore Richterovej, s ktorou má syna Artura. Dvojicu sme prichytili v pondelok na spoločnom obede. Zobraziť galériu (13)
Boris Kollár sa opäť intenzívne venuje Barbore Richterovej, s ktorou má syna Artura. Dvojicu sme prichytili v pondelok na spoločnom obede.

BRATISLAVA - Ktorá bude matkou?! Už od februára prenikajú z okolia Borisa Kollára (47) správy, že očakáva príchod ďalšieho potomka. Zatiaľ nie je isté, či mu ho porodí nová alebo stará partnerka. Najnovšie sa v tejto súvislosti šepká o Barbore Richterovej (22), ktorá už má s podnikateľom syna Artura (1,5 roka). Tá však špekulácie tohto typu razantne odmieta. Zaujímavé ale je, že sa bývalej plavkyni v porovnaní s minulosťou akosi zväčšili prsia. Za zmienku tiež stojí, že počas pondelkového obeda s boháčom uprednostnila voľné oblečenie. Žeby chcela maskovať bruško?

Ôsme dieťa na ceste! Takéto správy sa čoraz častejšie šíria z okolia Borisa Kollára. Ak sa potvrdia, znamená to, že od splodenia ďalšieho potomka ho neodradil ani fakt, že mu iba pred pár mesiacmi porodila Andrea Heringhová ich druhé spoločné dieťa, Hoci sám podnikateľ nové tehotenstvo niektorej z jeho žien poprel, o tejto správe sa v jeho okolí šepká každým dňom intenzívnejšie. 

V čase, kedy k nám informácia prenikla prvý raz, sa prevalil Borisov románik s Lenkou z Topoľčian. Všetko však nasvedčuje tomu, že táto slečna v očakávaní nie je. V poslednej dobe sa skôr v tehotenskej súvislosti skloňuje meno Barbory Richterovej, ktorá má s Kollárom syna Artura.

Ľudia v podnikateľovej blízkosti si všimli, že s blondínkou sa stretáva stále častejšie. Boli spolu napríklad aj na koncerte svetoznámej Beyoncé. Nám sa ich podarilo zachytiť aj v pondelok, kedy si vyrazili na spoločný obed na nábrežie Dunaja. Dvojica sa nikam neponáhľala a zdalo sa, že obaja si vzájomnú spoločnosť vychutnávajú. Dokonca aj po rozlúčení zostal Barbore úsmev na perách.

Za povšimnutie stojí aj Richterovej zväčšené poprsie, ktoré by mohlo svedčiť o jej druhom stave. „Určite nie som tehotná. Arturko nám zatiaľ stačí,” poprela tieto špekulácie bývalá plavkyňa. Z jej slov však cítiť, že jedno spoločné dieťa nevníma ako definitívny počet. Zrejme by prijala aj ďalšie.

Z tohto hľadiska je zaujímavá aj menovka na zvončeku v dome, kde blondínka býva. Svietia na nej totiž priezviská Richterová a Kollár, čo navodzuje dojem, akoby si Barbora a Boris zriadili spoločné hniezdočko. Na schránke je zas meno Artur Kollár. No je naozaj nezvyčajné, aby pošta chodila dieťaťu, ktoré má necelé dva roky. Z toho môžeme vyvodiť, že mladá mamička je hrdá na to, že má syna so známym podnikateľom. Je teda naozaj možné, že by mu mohla porodiť aj ďalšieho potomka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu