Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Tajná oslava Vaša Miku: Ďurianová bez muža, Kollár vyvetral Heringhovú - ona prsia!

Na oslave okrúhlych narodenín Václava Miku sa objavila aj markizácka moderátorka Marianna Ďurianová, tá dorazila sama. Boris Kollár prišiel v spoločnosti partnerky Andrey Heringhovej, ktorej zradné šaty odhalili prsia. Zobraziť galériu (47)
Na oslave okrúhlych narodenín Václava Miku sa objavila aj markizácka moderátorka Marianna Ďurianová, tá dorazila sama. Boris Kollár prišiel v spoločnosti partnerky Andrey Heringhovej, ktorej zradné šaty odhalili prsia.

BRATISLAVA – Párty ako sa patrí! Riaditeľ verejnoprávnej televízie Václav Mika (50) oslavoval v piatok večer svoje okrúhle narodeniny v luxusnej reštaurácii na nábreží Dunaja. Zablahoželať mu prišlo množstvo priateľov, nechýbala ani markizácka moderátorka Marianna Ďurianová (36). Blondínka sa v spoločnosti objavila bez partnera Romana Doležaja (36). Záletný podnikateľ Boris Kollár (47) naopak neprišiel sám. Po jeho boku nechýbala Andrea Heringhová (32), ktorá ale ukázala aj to, čo nechcela. Zradné šaty totiž odhalili jej prsia.

Piatkový večer patril prominentnej oslave. V jednom z luxusných bratislavských podnikov na brehu Dunaja totiž oslavoval svoje okrúhle narodeniny Václav Mika. Riaditeľ verejnoprávnej televízie má na svojich pleciach už úctyhodných päť krížikov, a preto sa narodeniny rozhodol osláviť v naozaj veľkolepom štýle.

Zablahoželať čerstvému päťdesiatnikovi prišlo neskutočne veľa hostí. No azda najviac z davu ľudí vytŕčala markizácka moderátorka Marianna Ďurianová. Tá sa totiž po narodení malého Romanka v spoločnosti objavuje len veľmi zriedkavo. Oslavu svojho bývalého šéfa si ale nenechala ujsť. Prišla však sama. Partner Roman zrejme zostal doma s ich spoločným synčekom.

Naopak, slovenskému plejbojovi Borisovi Kollárovi jeho partnerka spoločnosť robila. Posledné mesiace to síce vyzeralo tak, akoby sa podnikateľ nevedel rozhodnúť, ktorú z mamičiek svojich detí bude na akcie brávať, no tentokrát sa opäť objavil po boku oficiálnej partnerky Andrey Heringhovej. Bývalá playmate si na oslavu obliekla krásne broskyňové šaty, ktoré však ukázali viac, ako zrejme trojnásobná mamička chcela. Voľný strih totiž odhalil jej prsia.

Mika dostal od gratulantov množstvo kvetov aj darčekov. Medzi tie najzaujímavejšie patrili určite veľký strieborný kôň či obraz s budovou STV-čky s rozsvietenými svetlami v tvare 50-ky. Okrem už spomínaných hostí prišli jeho okrúhle narodeniny osláviť napríklad aj scenárista Daniel Dangl, moderátorka Elena Vacvalová, herečka Zdena Studenková, zabávači Peter Marcin, Juraj Mokrý a mnohí ďalší.

Zábery z tajnej oslavy Václava Miku nájdete v GALÉRII.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu