Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Finančník Tkáč z J&T fotí Tatry na mobil: Pozrite si moje kráľovstvo, odkazuje Slovákom!

Koláž - Patrik Tkáč z J&T fotí Tatry Zobraziť galériu (10)
Koláž - Patrik Tkáč z J&T fotí Tatry (Zdroj: topky)

BRATISLAVA - Spolumajiteľ spoločnosti J&T Patrik Tkáč si založil stránku, na ktorej ponúka svoje vlastné fotografie z Tatier. Tkáč fotí z mobilu a okrem klasických panorám sa v jeho galérií nachádza aj niekoľko zaujímavostí.

Finančník a spolumajiteľ spoločnosti J&T Patrik Tkáč sa rozhodol, že biznis svojej firmy bude propagovať aj osobne. Na Facebooku má od februára stránku, na ktorú umiestňuje fotografie, ktoré v Tatrách sám urobil mobilným telefónom. Na fotografiách sa skvie všeličo. Záberu zo súkromného tryskáča, kde sa v okne odráža kus luxusného koženého sedadla. Krásne panorámy Vysokých Tatier, štamprlíky s horcom, či dukátové buchtičky. Podľa hovorkyne J&T Nikol Kubaskej sú zábery autentické a Patrik Tkáč stránku spravuje sám. "Keď to vidím, tak sa o to musím podeliť," povedal o stránke Tkáč.

Patrik Tkáč, fotky Tatier
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Facebook P. T. )

Stránka sa okrem pekných fotiek z mobilu stala zbernicou aj pre niekoľko kurióznych čitateľských komentárov.  "Neviem síce, kto je Patrik Tkáč, ale fotky robí pekné," píše jeden čitateľ. Viacerí Tkáčovi zazlievajú, že jeho J&T síce Tatry zmodernizovala, no predražila.

Patrik Tkáč, fotky Tatier
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Facebook P. T. )

Milionár si síce neodpustil fotografiu preletu nad Tatrami vo svojom súkromnom lietadle, no nezabudol ani na štamprlíky obľúbeného horca, bez ktorého si Slováci tatranskú lyžovačku nevedia predstaviť. Nechýba ani fotka tradičných dukátových buchtičiek. Pri toľkom kaviári so šampusom to môže byť celkom príjemná zmena.

"Iba chcel povedať, že sa nenapcháva len biftekmi, komu by stále chutili. Je normálny človek, ktorý dokonca miluje Tatry, len ich treba sprístupniť, teda cenovo, inak to nepôjde, chlapci," napísal ktosi pod buchtičkovú fotku. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu