Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Tkáč ako postava z Dallasu: Žena s dcérou za ním pribehli na vrtuľníku!

Patrik Tkáč z J&T na pretekoch na Slovakiaringu. Zobraziť galériu (17)
Patrik Tkáč z J&T na pretekoch na Slovakiaringu. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Čo v mladosti pozerával na rakúskej televízií, to si teraz užíva osobne! Miliardár Patrik Tkáč, ktorého priezvisko tvorí polovicu značky J&T, sa nedávno v Orechovej Potôni venoval svojej vášni - automobilovým pretekom. Manželka s dcérou si ho chceli pozrieť naživo - nebolo nič jednoduchšie. Priamo na okruh ich priviezol súkromný vrtuľník.

Patrik Tkáč sa dlhodobo venuje automobilovým pretekom a prednedávnom sa predviedol aj na slovenskom okruhu Slovakiaring, kde pretekal so svojim Ferrari 458 Italia GT3.

Ako to má vo zvyku, predviedol aj svoj milionársky životný štýl. Jeho manželku i s malou dcérou na okruh privezol vrtuľník. Tým sa majitelia J&T Ivan Jakabovič a Patrik Tkáč vyvážajú pomerne bežne. Susedia Tkáčovej vily na Kramároch, či návštevníci bratislavského River Parku si už na zvuk leteckých motorov celkom zvykli.

Prílet Tkáčovcov na okruh
Zobraziť galériu (17)
Prílet Tkáčovcov na okruh  (Zdroj: Jan Zemiar)

Patrik Tkáč so svojimi autami navštevuje viaceré európske okruhy. Trénoval v talianskej Monze, pretekal na známom Hungaroringu.

Počas víkendu sa ukázal aj na Slovakiaringu, kde mal jeden z jeho talianskych konkurentov dramatickú nehodu, keď jeho auto začalo horieť.

Tkáč berie pretekanie vážne. Kým minulý rok obsadzoval na pretekoch nelichotivé miesta, tvrdý tréning zjavne zabral a na Hungaroringu už náš milionár získaval miesta v strede tabuľky.

Patrik Tkáč z J&T
Zobraziť galériu (17)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Patrik Tkáč z J&T
Zobraziť galériu (17)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu