Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Žena (42) dostala alergiu na umelé riasy: Takto hrôzostrašne dopadla!

Jane sa na seba vôbec nepodobala Zobraziť galériu (2)
Jane sa na seba vôbec nepodobala (Zdroj: iwidk.com)

LONDÝN - Angličanka Jane Rolfová utrpela nedávno extrémnu alergickú reakciu na umelé riasy, ktoré si dala aplikovať v kozmetickom salóne. Keď sa dostavili prvé potiaže, vrátila sa tam a žiadala o ich odstránenie. Pracovníčky ju ale poslali domov s tým, nech si ich dá dolu sama.

Štyridsaťdvaročná žena si pred pár týždňami nechala umelo zväčšiť mihalnice. Pred podobnými procedúrami sa zvyčajne vykonávajú kožné testy, ktorých cieľom je zistiť, či zákazníčka nemá na daný produkt alergiu. V salóne krásy v anglickom meste Brentwood na to ale akosi "pozabudli".

Na druhý deň ráno sa Jane zobudila s podráždenými a krvou podliatymi očami. Zašla preto späť do kozmetického centra so žiadosťou o pomoc. Tam ju však odbili s tým, že takáto reakcia je normálna a keď neustúpi, nech si umelé riasy odstráni. Symptóny nezmizli, práve naopak; pod očami sa jej vytvorili pľuzgiere a na tvári sa rozšírila vyrážka.

Žena (42) dostala alergiu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: iwidk.com)

"Nedalo sa to vydržať, musela som si ich dať dolu. Trvalo mi päť hodín, kým som si ich pomocou mydla a vody odlepila z očí. Neuveriteľne to bolelo," povedala učiteľka pre Daily Mail. Hoci čakala, že tým sa jej trápenie už konečne skončí, nestalo sa tak. Až keď jej doktor predpísal antihistaminiká, situácia sa začala pomaly zlepšovať.

"Do kozmetických salónov sa chodí preto, aby z vás spravili krajších ľudí a nie monštrá. Už sa tam nikdy nevrátim," dodala sklamaná Jane, ktorá momentálne zvažuje žalobu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu