Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Kvôli umelým riasam prišla o vlastné: Vyzerala som ako žaba!

Caroline bez a s novými riasami Zobraziť galériu (3)
Caroline bez a s novými riasami (Zdroj: profimedia.sk)

MANCHESTER - V prepočte takmer päťtisíc eur zaplatila istá Britka za kozmetický zákrok, počas ktorého jej transplantovali mihalnice. O tie svoje totiž prišla vďaka umelým náhradám, na ktorých bola závislá. Za krásu sa niekedy poriadne platí; a nielen peniazmi, ale v horšom prípade zdravím.

Caroline Medcalfová pracuje ako finančná riaditeľka istej spoločnosti. Súčasťou jej imidžu je aj dokonale upravená vizáž. Do tej podľa Angličanky žijúcej neďaleko Manchestru patria aj dlhé mihalnice, ktoré jej však neboli dopriate. Dopomáhala si k nim umelými riasami, a to dlhých desať rokov. Každých niekoľko mesiacov si musela za sto libier (118 eur) kupovať nové a znovu a znovu nalepovať.

Neustále nosenie ťažkých syntetických náhrad si však vyžiadalo svoju daň. Žene vypadali takmer všetky mihalnice, na pravom hornom viečku jej ostali len tri a na ľavom devätnásť. "Vyzerala som ako žaba. Nemohla som sa na seba ani pozrieť do zrkadla," povedala štyridsaťdvaročná Caroline denníku Daily Mail.

Kvôli umelým riasam prišla
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Väčším problémom však bolo to, že oči ostali nechránené a dostala sa do nich infekcia. Medcalfová však mala šťastie, pretože sa dozvedela o inovatívnom zákroku, ktorý vykonáva doktor Asim Shahmalak. Ten pacientke do viečok transplantoval jej vlastné vlasy. Stálo ju to síce poriadny balík, ale určite to neľutuje.

Kvôli umelým riasam prišla
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Som strašne rada, že som podstúpila tento zákrok. Moje nové mihalnice si vyžadujú len minimálnu úpravu, stačí, keď ich raz za pár týždňov pristrihnem," dodala šťastná Caroline.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu