Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Beňová dourážala Švajdu: Si pod moju úroveň, tvrdí Patrik!

Monika Flašíková-Beňová verejne zhodila Patrika Švajdu. Zobraziť galériu (6)
Monika Flašíková-Beňová verejne zhodila Patrika Švajdu.

BRATISLAVA – Toto jej nevyšlo! Niet pochýb o tom, že europoslankyňa Monika Flašíková-Beňová (44) je v očiach verejnosti vnímaná ako pravá dáma. Nedávno sa však rozhodne nezachovala ako žena s dobrými spôsobmi. Plavovláska totiž prostredníctvom sociálnej siete adresovala pár urážok smerom k moderátorovi Patrikovi Švajdovi (40). Neuvedomila si však, že tým zhodí nielen jeho, ale aj seba. Reakcia markizáckej tváre na seba nenechala dlho čakať.

Monika a Fedor Flašíkovci patria k ľuďom, ktorí si servítku pred ústa rozhodne nekladú. Napríklad začiatkom januára reklamný mág ostro skritizoval všetkých, ktorí sa zúčastnili Plesu v opere. V provokatívnych statusoch však za ním nezaostáva ani jeho polovička. Europoslankyňa si totiž nedávno zobrala na mušku moderátora Patrika Švajdu.

Nevedno, či sa manželia pretekajú v tom, kto z nich bude mať viac komentovaný príspevok, Monika ale svojou kritikou spustila celkom slušnú diskusiu. „Fakt sa snažím, ale ten Švajda mi je nesmierne nesympatický, taký neúprimne nasilu akože milý. A to som ho zažila aj mimo kamery. Vtedy je len, že majster sveta, správal sa k Zlatici ako úplný kretén. Hlavne, že má zladenú kravatu,“ napísala s úsmevom na svoj profil politička.

Medzi Beňovej priaznivcami sa našlo množstvo takých, ktorí jej dali za pravdu. Iní sa však zapojili tvrdeniami, že Monikino správanie nie je príliš taktné. Podobný názor zastáva aj samotný Švajda. Nejaké internetové diskusie alebo facebookové vyjadrenia neriešim. S pani Flašíkovou som sa stretol dva-tri krát v živote. Ak je pravda, že to napísala, tak sa čudujem ľuďom, ktorí o druhých píšu a pritom ich vôbec nepoznajú. Tráviť čas na Facebooku sa mi zdá zabitý,poznamenal moderátor, keď sme ho v súvislosti s Monikinými vyjadreniami oslovili. „Každý ale máme nejaký spôsob vyjadrovania a myslím si, že nejako viac komentovať toto je pod moju úroveň,“ uzavrel markizák.

Spŕške kritiky však musela nedávno čeliť aj Patrikova partnerka Zlatica Puškárová. Zaujímavosťou však je, že bola terčom posmechu práve pre Fedora Flašíka. Nuž, zdá sa, že prominentná dvojica markizáckemu páriku akosi nevie prísť na chuť...

Monika Flašíková-Beňová takto verejne zhadzovala Patrika Švajdu.
Zobraziť galériu (6)
Monika Flašíková-Beňová takto verejne zhadzovala Patrika Švajdu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu