Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Flašíková-Beňová bez retuše: Fúha, to je ale rozdiel!

Dve tváre Moniky Flašíkovej-Beňovej - prirodzená (vľavo) vs. vyretušovaná (vpravo). Zobraziť galériu (6)
Dve tváre Moniky Flašíkovej-Beňovej - prirodzená (vľavo) vs. vyretušovaná (vpravo).

BRATISLAVA – Zázračne krásna! Monika Flašíková-Beňová (44) sa na sociálnej sieti najnovšie pýši fotografiou, na ktorej vyzerá priam božsky. O jej bezchybný vzhľad sa pričinili šikovné ruky kaderníka a vizážistu. Europoslankyni však k dievčenskej tváričke vo veľkej miere dopomohla aj retuš. Ako sme sa totiž mohli presvedčiť pred pár dňami, jej prirodzená tvár až tak dokonalo nevyzerá.

Retuš robí zázraky! Pravdivosť tejto vety najnovšie potvrdzuje aj pohľad na fotografiu Moniky Flašíkovej-Beňovej, ktorá zdobí obal jej knihy s názvom Monika. Spomínané dielo je akousi intímnou spoveďou političky a obsahuje tiež zábery zo súkromia, ktoré doposiaľ neboli nikde zverejnené.

Kým na archívnych fotografiách je europoslankyňa zvečnená prevažne s prirodzenou tvárou, na titulnej stránke literárneho počinu žiari jej vylepšená podoba. Tá viditeľne prešla rukami grafikov. V bežnom živote si totiž štyridsiatnička na dokonalosť nie vždy potrpí.

Keď si Monika pred pár dňami vyšla do spoločnosti, stavila skôr na prirodzenosť. Na tvári mala totiž len minimum mejkapu, oči nemala nalíčené vôbec. Okrem škvŕn na tvári boli viditeľné aj vačky pod očami, kvôli ktorým vyzerala akosi mdlo. V podobnom duchu mala tiež upravené, alebo lepšie povedané neupravené, vlasy.

Ak vás zaujíma život a súkromie Moniky Flašíkovej-Beňovej, objednajte si jej novú knihu. Viac informácií nájdete TU!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu