Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Flašík verejne zhadzuje Puškárovú: Zlatica, čo ty na to?!

Fedor Flašík radí Zlatici Puškárovej, aby si vybrala, či chce byť modelkou (hore) alebo moderátorkou politickej relácie (dole). Zobraziť galériu (5)
Fedor Flašík radí Zlatici Puškárovej, aby si vybrala, či chce byť modelkou (hore) alebo moderátorkou politickej relácie (dole).

BRATISLAVA – Nešetril ju! Fedor Flašík (54) si počas nedávnych voľných dní užíval relax a rodinnú pohodu. Idylku mu však nechcene prekazila Zlatica Puškárová (34). Blondínka sa totiž objavila na televíznych obrazovkách v dvoch po sebe idúcich reláciách. Na tom by nebolo nič zvláštne - veď sa tým živí. Čo však podnikateľa napálilo, boli úlohy, v ktorých sa predviedla. Zasypal ju preto spŕškou kritiky.

Nedeľňajšie popoludnie patrilo na televíznych obrazovkách najmä Zlatici Puškárovej. V relácii Zo zákulisia Markízy bola totiž odvysielaná reportáž z Bratislavských módnych dní, kde sa blondínka spoločne s inými známymi dámami predviedla v úlohe modelky. O malú chvíľku ju už ale televízni diváci mohli vidieť ako politickú moderátorku programu Na telo.

Vzniknutá situácia poriadne rozčarovala milionára Fedora Flašíka, ktorý markizáčku otvorene skritizoval na svojom profile na sociálnej sieti. „Zlé obe polohy. Keď robí manekýnku, potom nemôže pôsobiť dôveryhodne ako politická moderátorka. To by nikde v civilizovanom svete nedopustila žiadna profesionálna televízia,“ napísal bez okolkov podnikateľ.

Takéto pôsobenie môže podľa jeho názoru Puškárovej uškodiť. „Stratila autoritu, dôveru. Veď vytŕčať sa, a to ešte zle, na móle s dievčatami pochybnej povesti a potom spovedať politikov, tak to je silná káva. Aj keď politici tiež nemajú bohvie akú povesť. Zlatica, rozhodni sa, čo budeš, inak skončíš. A to myslím v dobrom,“ dodal Flašík.

Moderátorky sa ale jeho verejná kritika príliš nedotkla. „Pozdravujem pána Flašíka. Neberiem to osobne, teším sa aj naďalej zo života. Oceňujem jeho humor a nechávam mu priestor na jeho názor. Nemá ma to prečo urážať,“ reagovala s nadhľadom Zlatica. Všetko ale nasvedčuje tomu, že v nedeľu nemala partnerka Patrika Švajdu svoj najlepší deň. V priamom prenose si totiž vyrobila menší trapas, keď ženám v týždňovom predstihu zagratulovala ku Dňu matiek.

 

Fedor Flašík otvorene skritizoval pôsobenie Zlatice Puškárovej v úlohe modelky aj moderátorky.
Zobraziť galériu (5)
Fedor Flašík otvorene skritizoval pôsobenie Zlatice Puškárovej v úlohe modelky aj moderátorky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu