Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Puškárová v priamom prenose naložila Flašíkovej-Beňovej: Pomsta za statusy?!

Monika Flašíková-Beňová venovala Zlatici Puškárovej nejeden urážlivý status. Zobraziť galériu (6)
Monika Flašíková-Beňová venovala Zlatici Puškárovej nejeden urážlivý status.

BRATISLAVA – Vrátila jej to aj s úrokmi! Nie je žiadnym tajomstvom, že manželia Monika (45) a Fedor (56) Flašíkovci príliš nemusia párik Zlaticu Puškárovú (36) a Patrika Švajdu (41). Pomerne často to dávajú najavo aj kritickými statusmi ich osôb na sociálnej sieti. Aktuálne ale moderátorka nezostala europoslankyni nič dlžná. Pomstila sa jej rovno v priamom prenose Markízy. U šéfa jej vyrobila slušný malér.

Pred pár dňami sme vás na topkách informovali, že Monika Flašíková-Beňová sa na sociálnej sieti vysmievala z politického moderovania Zlatice Puškárovej. No a presne po týždni si ju zobrala do úst opäť. A to v čase, kedy zostávalo pár hodín do blondínkinho živého vstupu s adeptmi na post prezidenta. „Na dnešný večer pre kandidátov pána Fica a pána Kisku verím (keďže už o viere v posmrtný život sa ‚pobavili‛), že Zlatici napíše niekto nezávislý, napríklad Marián Leško, otázku, či si kandidáti myslia, že draci majú spravidla tri alebo sedem hláv,” napísala krátko pred vysielaním europoslankyňa, ktorá sa tak opäť bavila na markizáčkin účet.

Počas sledovania diskusie ale Moniku smiech určite rýchlo prešiel. Zlatica totiž političke u jej straníckeho šéfa Róberta Fica poriadne zavarila. Stalo sa tak pri preberaní tém týkajúcich sa Kosova či uznania referenda na Kryme. Puškárová verejne pred kamerami poukázala na to, že názor Flašíkovej-Beňovej sa výrazne líši od oficiálneho postoja premiérovej vlády a aj jej vlastnej strany. Politik zostal po tejto poznámke zaskočený a usiloval sa tému zamiesť pod koberec tvrdením, že išlo len o súkromný názor europoslankyne. Poznámka o nesúlade v ich postojoch pre neho evidentne nebola vôbec príjemná a svojej kolegyni určite nepoďakuje za to, že sa kvôli nej dostal v televízii do takejto situácie. 

Puškárovú sme v tejto súvislosti aj oslovili. Chceli sme vedieť, či jej otázka bola náhodná alebo išlo o zámerné vytiahnutie Flašíkovej mena. Odpovede sme sa však nedočkali.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu