Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Fedor Flašík si prezerá sexi kočky: Čo na to Monika?

Monika a Fedor Flašíkovci. Zobraziť galériu (4)
Monika a Fedor Flašíkovci.

BRATISLAVA - Dámy, vadilo by vám, ak by ste na facebookovom konte vášho manžela zistili, že je členom skupiny, ktorá zhromažďuje zľahka erotické fotografie mladých a dobre obdarených dievčat? Fedor Flašík sa za to nehanbí.

Zaujímavosť okolo podnikateľa Fedora Flašíka si všimol čitateľ, ktorý kontaktoval našu redakciu. Človek nemusí nadviazať facebookové priateľstvo s Flašíkom, aby videl, že je členom skupiny s názvom "18+ bez cenzúry". Skupina zhromažďuje napríklad takéto parádne obrázky:

Známy podnikateľ a manžel europoslankyne Moniky Flašíkovej-Beňovej však tvrdí, že do skupiny sa dostal omylom a ani nevie, ako sa z nej vymotať. "To je nejaká blbosť, ani neviem, ako som sa tam ocitol. Nie som príliš zdatný v počítačoch, mám s tým problémy," tvrdí Flašík, ktorému s počítačmi vraj vždy niekto musí pomôcť. Manželke vraj jeho prítomnosť v skupine tiež nevadí. "Pýtal som sa Monči, ako sa z toho dá dostať, nevedela ani ona. Asi som tam náhodou, ale už mi je to jedno. Mimochodom, tie baby sú tam väčšinou otrasné," povedal otvorene podnikateľ.

Nemusíte byť priateľom Fedora Flašíka, aby ste v jeho profile uvideli odkaz na skupinu
Zobraziť galériu (4)
Nemusíte byť priateľom Fedora Flašíka, aby ste v jeho profile uvideli odkaz na skupinu  (Zdroj: Facebook)

Europoslankyni Monike Beňovej internetové záľuby jej manžela neprekážajú. "Neustále som v práci, alebo na konferenciách. Radšej nech si ich takto pozerá, ako keby mal za nimi niekam ísť," komentovala Beňová. S humorom potvrdila, že jej manžel je skutočne ľavý na čokoľvek, čo sa týka počítačov.

Monika Flašíková Beňová a
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu