Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Konflikt Flašíka a Kollára kvôli Plesu: Ste malomeštiacke maškarády, hromží Fedor!

Fedor Flašík sa v minulosti rád zúčastňoval Plesu v opere. Dnes ho však označuje za malomeštiacku maškarádu. Borisa Kollára kamarátove vyjadrenia pobúrili. Zobraziť galériu (13)
Fedor Flašík sa v minulosti rád zúčastňoval Plesu v opere. Dnes ho však označuje za malomeštiacku maškarádu. Borisa Kollára kamarátove vyjadrenia pobúrili. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Nezhodli sa! Podnikateľ Fedor Flašík (55) síce donedávna tvoril neodmysliteľnú súčasť Plesu v opere, uplynulých ročníkov sa však už nezúčastnil. Paradoxné ale je, že hoci sa v minulosti premával medzi slovenskou smotánkou v historickej budove SND, teraz ňou pohŕda. Na Facebooku označil pompéznu udalosť za malomeštiacku maškarádu a tiež za panoptikum, ktoré je možné vidieť iba v Bratislave. Tým urazil nielen prítomných hostí, ale aj dlhoročného kamaráta Borisa Kollára (47). Čo na to známy podnikateľ?

Galéria: Fotoreportáž z 13. ročníka Plesu v opere.

Fedor Flašík ešte donedávna patril k osobám, ktoré si Ples v opere nedali ujsť. Mnohí si pamätajú, ako sa v roku 2008 premával po červenom koberci v mužskej sukni. No to je už minulosťou. Podnikateľ sa niekoľko ročníkov po sebe na podujatí neukázal. Zrejme aj preto nadobudol presvedčenie, že môže akciou pohŕdať. V sobotu večer totiž na sociálnej sieti Facebook označil Ples v opere za malomeštiacku maškarádu.

„Práve mi volal kamarát, že ako a kedy idem na Ples v opere. Keby nevolal, tak by som aj zabudol, že dnes je najväčšia malomeštiacka maškaráda na Slovensku. Panoptikum, ktoré je vážne niečo, čo sa snáď dá vidieť len v Bratislave. Celebrity proste držia pokope, som rád, že tam nebudeme,“ znel Fedorov príspevok na Facebooku.

S niekdajším reklamným mágom sme sa preto spojili. Chceli sme vedieť, čo tak radikálne zmenilo jeho názor na akciu. „Bol som na dvoch takých plesoch a zdá sa mi to snobské. Také, že všetci sa hrajú na to, čo nie sú. Kedysi to do Bratislavy patrilo. Za čias Rakúsko-Uhorska. Pozvú Desmod, Karla Gotta... Keď sme na plese, sme nóbl, tak tancujme! Potom sa aj tak 3/4 ožerie, napití tučniaci idú z plesu a noblesa je kde? Je tam tlačenica. Budova je síce nádherná, ale nevhodná na túto udalosť. Ľudia nemajú stoly, iba pár vyvolených. Čudné je to. Keď som si chcel dať cigaru, tak som strávil polovicu večera pri dverách. Veľa ľudí, čo tam chodí, si vážim, ale nepáči sa mi to, priblížil pre topky.sk svoj názor podnikateľ, pričom si servítku pred ústa rozhodne nedával. Ktovie, či za dôvodom jeho opovrhovania touto udalosťou nie je aj fakt, že po tom, čo prišiel na ples v spomínanej pánskej sukni, tak už pozvánku od organizátorov nedostal. 

V súvislosti s Flašíkovým názorom sme oslovili aj jeho dobrého kamaráta Borisa Kollára. Ostré slová kritiky sa totiž týkajú aj jeho. Majiteľ lyžiarskeho strediska nad  vyjadreniami iba krútil hlavou. Pamätám si roky, kedy na tú maškarádu chodil. Viem, že tu bol veľakrát. Keď mu to nevadilo vtedy, prečo mu to teraz prekáža? Neviem, zamyslel sa podnikateľ, ktorému však nešlo do hlavy práve slovné spojenie, ktoré Flašík použil na označenie Plesu v opere. Prečo maškaráda? Maškarný ples je vtedy, keď si niekto dá masku, ale tu nikto masku nemá. Je tu široké spektrum osobností a pochybujem, že profesor alebo nejaký špičkový športovec sú maškary. To si myslím, že určite nie,“ vyjadril svoj jasný nesúhlas známy slovenský boháč.

Treba však spomenúť, že Flašík nie je jediná známa tvár, ktorá sa tohtoročného Plesu v opere nezúčastnila. Na akcii sa neobjavili ani niektoré stálice tejto významnej spoločenskej udalosti. Napríklad šéfka Markízy Zuzana Ťapáková s Vilom Rozborilom, herečky Zdena Studenková a Emília Vášáryová, moderátorka Adriana Kmotríková, manželia Kočišovci, či tehotná modelka Lucia Hablovičová.

Viac o Plese v opere:

Luxusné róby na krásnych ženách: Hlasujte za Kráľovnú Plesu v opere!

Toto na Plese v opere ešte nebolo: Demonštranti, nadávky a polícia v pozore!

Ples v opere: Vyprsená mimozemšťanka Sklovská, odhalené nohy missiek a Heringhová za 9 000 €!

FOTO z Plesu v opere: Švajda zvŕtal Puškárovú, ona provokovala iných!

Ples v opere 2013: Sexi Šebestová, Kocianová a ďalšie na červenom koberci

Neuveriteľné: Heringhovej róba v cene ročného platu, Drobová sa pobila o šaty!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu