Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Ťapákovej náhly kolaps: Mrazivá hra osudu alebo nešťastná náhoda?!

Pred rokom skončil v nemocnici Vilo Rozboril, teraz jeho partnerka Zuzana Ťapáková. Zobraziť galériu (11)
Pred rokom skončil v nemocnici Vilo Rozboril, teraz jeho partnerka Zuzana Ťapáková.

BRATISLAVA - To je sila! Ako topky.sk v utorok informovali, Zuzana Ťapáková (50) na začiatku tohto týždňa skolabovala a musela byť hospitalizovaná. Podobný scenár sa však odohral už aj presne pred rokom, keď jej partnerovi Vilovi Rozborilovi (45) vypovedal organizmus pri nakrúcaní Modrého z neba. Vysoké pracovné tempo ho do nemocnice dostalo 7. 10. 2011. Šéfka Markízy zas skončila v rukách odborníkov 8. 10. 2012. Ide o akési varovanie zhora?

Doprajú si konečne oddych?! Zuzana Ťapáková a Vilo Rozboril tvoria pár už päť rokov. Za ten čas spolu veľa prežili, bohužiaľ aj toho nepríjemného. V pondelok totiž moderátor zachraňoval svoju partnerku, keď skolabovala. Asi vyčerpanie, snáď to nebude nič komplikovanejšie,” napísala v stredu blondínka na Facebook, aby ubezpečila svojich priaznivcov, že je v poriadku.

„Bral som ju hneď do nemocnice. Je na komplexných vyšetreniach,” povedal nám v utorok Rozboril. On sám teraz zažíva situáciu, ktorú musela jeho priateľka absolvovať presne pred rokom. Vtedy moderátor odpadol pri nakrúcaní Modrého z neba v teréne a musel byť hospitalizovaný. Okamžite bol napojený na rôzne prístroje, ktoré zisťovali jeho zdravotný stav.

Zuzana prežívala chvíle naozajstného strachu, pretože Vilo prežil ďalší kolaps priamo na nemocničnom lôžku. Napriek tomu si ale plnil pracovné povinnosti a nakrúcal aj so sondami zisťujúcimi činnosť mozgu. Robotu vôbec nenechal stáť a koncom októbra 2011 už naplno zarezával. Doplatil na to zlomenou nohou.

Pán Boh si povedal: Nespomalil si? Tak spomalíš teraz!”  komentoval vtedy svoje zranenie. A po roku bude musieť o zvoľnení pracovného tempa presviedčať aj Ťapákovú. Obaja sa zhodujú v názore, že v jej prípade môže ísť o celkovú vyčerpanosť organizmu. Snáď diagnóza nebude horšia a išlo naozaj len o varovný prst ohľadom priveľkého nasadenia. Oddych by obom určite prospel.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu