Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Šéfka Markízy Ťapáková skolabovala: Rozboril ju musel ratovať!

Ilustračné foto: Vilo Rozboril zareagoval pohotovo, partnerku ihneď odviezol do nemocnice. Zobraziť galériu (7)
Ilustračné foto: Vilo Rozboril zareagoval pohotovo, partnerku ihneď odviezol do nemocnice. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Jej organizmus nevydržal! Zuzana Ťapáková (50) už dva roky stojí v čele televízie Markíza. Možno aj táto zodpovedná pozícia a vysoké pracovné nasadenie sa podpísali na jej zdraví. Ako sa nám totiž podarilo zistiť, blondínka v pondelok nečakane skolabovala. Informáciu nám potvrdil aj jej partner Vilo Rozoboril (45), ktorý ju okamžite previezol do nemocnice. Lekári si šéfku komerčnej stanice zatiaľ nechali vo svojej starostlivosti.

Vilo Rozboril prežíva krušné chvíle. Dôvodom je strach o partnerku Zuzanu Ťapákovú. Ako totiž topky.sk vypátrali, šéfka Markízy momentálne leží v jednej z bratislavských nemocníc. Pomoc odborníkov musela riaditeľka vyhľadať po tom, čo sa dostavili nečakané zdravotné problémy. 

„Zuzana v pondelok ráno skolabovala, bral som ju hneď do nemocnice,” potvrdil naše informácie Rozboril, ktorý so strachom v hlase dodal: „Dúfam, že je to len vyčerpanosť.  Blondínka sa musí v nemocnici podrobiť viacerým vyšetreniam. Podrobnosti si však partneri nechávajú pre seba. „Prepáčte, ale viac vám nemôžem povedať,” reagoval moderátor.

Situácia je pre neho o to stresujúcejšia, že v utorok musel Rozboril absolvovať nakrúcanie Modrého z neba na východe republiky. Nemohol tak byť svojej priateľke nablízku. Podľa našich zistení sa ale ihneď po vypnutí kamier ponáhľal za ňou do Bratislavy.

Dôvodom, prečo Zuzane Ťapákovej zlyhal organizmus, môže byť pracovný stres. „Podarilo sa mi skolabovať. Asi vyčerpanie, vari to nebude nič komplikovanejšie. Ďakujem za podporné komenty. A nežeňte sa, nestojí to za to,” napísala na svoj facebook blondínka, ktorá už dva roky zastáva zodpovednú pozíciu generálnej riaditeľky televízie Markíza. Viac informácií o jej zdravotnom stave zisťujeme.

Tip: Pozrite si televízny program Markízy na stránke telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu