Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Ťapáková sa po kolapse už usmieva: Pozrite, kto za to môže!

Zuzana Ťapáková sa usmieva s novým členom domácnosti v náručí. Zobraziť galériu (5)
Zuzana Ťapáková sa usmieva s novým členom domácnosti v náručí.

BRATISLAVA - Opäť veselá! Zuzana Ťapáková (50) pred tromi týždňami skončila v nemocnici. Jej vyčerpaný organizmus totiž nezvládol vysoké pracovné tempo a skolaboval. Teraz je však už všetko v poriadku a riaditeľka Markízy sa opäť usmieva. Môže za to aj jej partner Vilo Rozboril (46). Ten si totiž priamo do domu nasťahoval konkurenciu, ku ktorej sa jeho partnerka s radosťou túli.

Po trápení radosť! Vilo Rozboril si začiatkom mesiaca prežil chvíle strachu. Jeho partnerka Zuzana Ťapáková totiž skolabovala a skončila v nemocnici. Tam musela pobudnúť niekoľko dní kvôli pozorovaniam.

Aj po návrate do domáceho prostredia sa ešte musela šetriť. A mala by si na seba dávať pozor aj naďalej. Aby sa mohla venovať aj príjemnejším povinnostiam, nielen práci, zadovážil Vilo do ich spoločnej domácnosti ďalšieho člena. „Čaute, som Uxo a mám 9 týždňov,” napísal pred pár dňami k fotografii s malým šteniatkom.

Treba ale podotknúť, že moderátor sa správa ako džentlmen. Na blondínku totiž necháva skôr maznanie a túlenie sa k chlpáčovi. Nočné vstávanie a prvotné cvičenie povelov si vzal na starosť on sám. Ako vidno na najnovšom zábere, Uxovi aj vysmiatej Zuzane takáto deľba práce vyhovuje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu