Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Strach o život herca Petra Nárožného: Zradilo ho telo!

Petr Nárožný má zdravotné problémy. Zobraziť galériu (2)
Petr Nárožný má zdravotné problémy.

PRAHA – Hazarduje so zdravím! Herec Petr Nárožný (74) v piatok nečakane skolaboval. Podľa slov šéfa agentúry, ktorá umelca zastupuje, bol na tom zdravotne dosť zle. Okrem toho, že nemohol stáť na nohách, mal aj ťažkosti s dýchaním. Napriek tomu sa však včera rodák z Prahy opäť hrnul do práce.

Pred pár dňami Petr Nárožný vyľakal nielen svojich príbuzných, ale aj kolegov. V piatok večer sa mal objaviť v divadelnom predstavení, kvôli nečakaným zdravotným komplikáciám to však nebolo možné. „Nemohol sa postaviť na nohy. Ťažko by to zvládol,“  povedal pre denník Aha! Václav Hanzlíček, šéf agentúry, ktorá obľúbeného herca zastupuje. 

Nárožný tak musel svoje účinkovanie v divadle zrušiť. „Mal červený krk, stiahnuté hrdlo, nemohol skoro rozprávať, jednoducho skolaboval,“ dodal Hanzlíček. Po krátkom oddychu sa však Petr naplno vrhol do práce. V nedeľu sa už objavil v spoločnosti a v pondelok mal v pláne postaviť sa na dosky, ktoré znamenajú svet. „Volal, že sa nadopuje a príde,“ povedal Hanzlíček.

Petr Nárožný má na konte účinkovanie v mnohých českých filmoch. Vo svojich 35 rokoch debutoval v snímke Jáchyme, hoď ho do stroje! a od vtedy išiel doslova od jednej filmovej úlohy k druhej. Diváci si môžu jeho tvár spájať aj s komédiou Což takhle dát si špenát?, či seriálom Černí baroni.  V posledných rokoch sa objavil aj vo filme Líbaš jako ďábel a v seriáli Okresní přebor. Okrem účinkovania pred kamerami či v divadle ho ľudia poznajú aj ako komentátora animovaných filmov či rozprávok ako napríklad Mach a Šebestová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu