Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Nenalíčená Čírová: Och, Mária, to už radšej nie!

Dve tváre Márie Čírovej - prirodzená, bez štipky mejkapu (vľavo) a nalíčená (vpravo). Zobraziť galériu (10)
Dve tváre Márie Čírovej - prirodzená, bez štipky mejkapu (vľavo) a nalíčená (vpravo).

BRATISLAVA – Takúto ju nepoznáme! Speváčka Mária Čírová (23) sa objavuje v spoločnosti zväčša dokonale upravená. Nie je jej cudzia ani štipka extravagancie, vďaka čomu je pomerne často zaraďovaná k tým štýlovejším Slovenkám. Aj dvojnásobná mamička je však obyčajnou ženou, ktorá sa na svoju vizáž občas vykašle. Napríklad, keď ju nesnímajú kamery.

Známe tváre nášho šoubiznisu sa nám zväčša prihovárajú s dokonalým imidžom a s výrazným mejkapom na tvári. Nebýva preto zvykom vidieť herečky, moderátorky, či speváčky v ich prirodzenej podobe. Nános líčidiel a mejkap dokonca občas môžu za to, že daná dáma vyzerá inak, než sme zvyknutí.

Príkladom môže byť aj Mária Čírová, ktorá svoj prirodzený vzhľad ukázala počas nedávnej generálky relácie verejnoprávnej televízie Legendy Popu. Pri pohľade na speváčkinu tvár je zrejmé, že sa o svoju pleť dôkladne stará. Avšak vďaka jej farbe a nenalíčeným očiam vyzerala úplne nevýrazne. Keď sa však zverila do rúk odborníkov, zo šedej myšky sa vykľula štýlová kráska.

Mária Čírová vyzerá bez mejakpu ako nenápadná šedá myška.
Zobraziť galériu (10)
Mária Čírová vyzerá bez mejakpu ako nenápadná šedá myška.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu