Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Neupravená Čírová s monoklami pod očami: Mária, preboha, čo sa ti stalo?!

Mária Čírová sa so svojimi fanúšikmi na sociálnej sieti Facebook podelila o nelichotivú fotku z dovolenky v Barcelone. Zobraziť galériu (5)
Mária Čírová sa so svojimi fanúšikmi na sociálnej sieti Facebook podelila o nelichotivú fotku z dovolenky v Barcelone. (Zdroj: Facebook)

BARCELONA - To snáď ani nie je ona! Máriu Čírovú (24) by sme pokojne mohli označiť za jednu z najkrajších slovenských speváčok. No fotka, o ktorú sa nedávno podelila so svojimi fanúšikmi na sociálnej sieti Facebook, tomu rozhodne nenasvedčuje. Na snímke, ktorá vznikla v Španielsku, totiž blondínka vôbec nevyzerá dobre - pôsobí unavene a veľké kruhy pod očami pripomínajú monokle.

Mária Čírová patrí medzi známe osobnosti slovenského šoubiznisu, ktoré sú so svojimi fanúšikmi v neustálom kontakte. Blondínka sa s nimi totiž prostedníctvom sociálnej siete Facebook delí nielen o novinky z profesionálneho, ale občas aj zo súkromného života. Najnovšie sa napríklad pochválila fotkou z dovolenky v Barcelone.

To však nebola najšťastnejšia voľba. Hoci by totiž ľudia mohli očakávať, že je speváčka oddýchnutá a voľné dni pri mori si užíva, fotka tomu vôbec nenasvedčuje. Mamička dvoch detí na nej totiž vôbec nevyzerá dobre.

Strapaté vlasy, kruhy pod očami, ktoré pripomínajú skôr monokle a nešťastný výraz tváre vytvárajú dojem, že sa obľúbenej interpretke stalo niečo nepríjemné. Snáď zdanie iba klame...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu