Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Sexi Čírová: Predviedla štíhle nohy, zajedla to tortou!

Štíhla Mária Čírová ukázala nohy a dopriala si tortu. Zobraziť galériu (22)
Štíhla Mária Čírová ukázala nohy a dopriala si tortu.

BRATISLAVA - O rok staršia! Mária Čírová (24) tento týždeň oslávila narodeniny. Nezabudli na ne ani organizátori štvrtkovej akcie, kde bola blondínka hudobným hosťom. Ako prekvapenie dostala tortu, ktorú si prevzala v trblietavej róbe. Tá síce nebola prvoplánovo vyzývavá, ale vysoký rozparok odhalil speváčkine nohy v celej ich kráse.

Mária Čírová sa začiatkom júna stala dvojnásobnou mamičkou, keď po synovi porodila aj dcérku. Od Huga a Zoe si ale vo štvrtok odbehla na akciu spojenú s módnou prehliadkou.

Blondínka si na túto príležitosť zvolila trblietavé šaty, v ktorých vyzerala ako naozajstná hviezda. Päť mesiacov po pôrode sa predviedla v dokonalej forme. A to nám nedávno tvrdila, že nestíha vôbec cvičiť.

Ťažko tomu ale veriť pri pohľade na jej dokonalé štíhle nohy, ktoré odhalil vysoký rozparok striebornej róby. „Tieto šaty boli trošku extravagantnejšie, ale keďže ja módu milujem, ten rozparok mi nerobil vôbec problém,” povedala nám Mária o outfite, s ktorého výberom jej pomáhala bývalá misska Vladimíra Hreňovčíková.

Čírová tento týždeň v utorok oslávila svoje 24. narodeniny, na čo nezabudli ani organizátori podujatia. Pre speváčku mali pripravený sladký darček. „O torte som naozaj nevedela, bolo to pre mňa veľmi milé prekvapenie. Toto sa mi ešte na žiadnej akcii nestalo,” komentovala to blondínka, ktorá zákusok hneď aj ochutnala. 

Fotografie nájdete v našej GALÉRII.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu