Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Z ryšavky Nicole Kidman šťavnatá blondína: Tromfla by aj Pamelu?!

Zmenená Nicole Kidman v úlohe blond sexice pripomína Pamelu Anderson. Zobraziť galériu (17)
Zmenená Nicole Kidman v úlohe blond sexice pripomína Pamelu Anderson. (Zdroj: Millenium Films)

LOS ANGELES – Je z nej celkom iná žena! Nicole Kidman (45) poznáme nielen v súkromí, ale aj na plátne ako distingvovanú dámu a nežnú krásku so smotanovou pleťou. Už čoskoro si ju však fanúšikovia budú môcť vychutnať v naozaj nevšednej podobe. Ryšavá herečka sa zhostila úlohy mierne zhýralej blondíny, akú v realite stvárňuje aj Pamela Anderson (45).

Už ich nespája len vek! Nicole Kidman je v hollywoodskych kruhoch vyzdvihovaná pre svoju bezchybnú pokožku, ktorej sa zub času akoby vôbec nedotkol. Na rozdiel od nej Pamela Anderson svoj zovňajšok nijako nepestuje a tvár si väčšinou schováva pod natupírovanú hrivu. Vďaka šikovným rukám maskérov by si však tieto dve dámy bok po boku mohli naozaj tvrdo konkurovať.

S hustými blond vlasmi a uhrančivým pohľadom Nicole prostredníctvom plagátu vábi divákov do kín, kde v týchto dňoch uvádza svoju najnovšiu snímku The Paperboy. V nej stvárňuje provokatívnu sexbombu v rokoch, ktorá aj v zrelom veku dokáže mužov priviesť do varu. U oscarovej herečky možno s určitosťou povedať, že ide o jej doteraz najodvážnejšiu postavu. Nikdy predtým sa totiž do podoby dráždivej štyridsiatničky neštylizovala.

Aj keď sa austrálska diva so svojou rolou nestotožňovala ľahko, nakoniec jej prišla na chuť. „Svojím spôsobom mi dodala sebavedomie. Potom som to už vypustila zo seba. Pre mňa bola dôležitá sloboda jej sexuality. Nechcela som ničomu hovoriť nie, čo je dôležitá súčasť herca – naučiť sa, ako nezastavovať, nehovoriť nie a byť úplne slobodný,“ prezradila na margo nakrúcania na filmovom festivale v New Yorku. A treba uznať, že bez zbytočných afektovaných prejavov už v samotnom traileri pôsobí naozaj vierohodne, veď posúďte sami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu