Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šokovaná Nicole Kidman zúri: Skončila zvalcovaná a rozpleštená na zemi!

Nicole Kidman sa po zrážke s paparazzom na bicykli rozpleštila na zem. Zobraziť galériu (19)
Nicole Kidman sa po zrážke s paparazzom na bicykli rozpleštila na zem. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Toto mu len tak ľahko neprejde! Hoci Nicole Kidman (46) patrí v Hollywoode k ostro sledovaným hviezdam, do fyzického kontaktu s dotieravými paparazzmi nikdy neprichádza. To sa však zmenilo tento týždeň, keď zaujatý fotograf nezvládol riadenie bicykla. Vrazil totiž rovno do herečky, ktorú doslova prevalcoval.

Otrasená a zúrivá! Takéto emócie lomcovali známou blondínkou po tom, čo utrpela zrážku s paparazzom menom Carl Wu. Nicole Kidman sa totiž s perfektnou úpravou vracala z prehliadky najnovšej kolekcie módneho domu Calvin Klein, ktorá sa konala v rámci newyorského Týždňa módy. Tesne predtým, ako vstúpila do budovy hotela, sa však nečakane stretla s fotografovým bicyklom.

Carl Wu sa rútil po chodníku, no kvôli zaneprázdnenosti s fotoaparátom už nestihol dobrzdiť. Jeho nepozornosť si odniesla práve ospevovaná herečka nahodená v béžových puzdrových šatách. Po zrážke okamžite stratila rovnováhu a rozpleštila sa na zemi. Jediným šťastím pre ňu bolo, že dlažbu pred vchodom pokrýval koberec.

Na miesto incidentu bola okamžite privolaná policajná hliadka aj posádka rýchlej zdravotníckej pomoci. Tá šokovanej Nicole ošetrila menšie povrchové zranenia. Carl Wu sa musel podrobiť výsluchu a pravdepodobne bude proti nemu vedené stíhanie so zákazom približovania sa k herečke. Ako však vysvetlil policajt v službe, na zatknutie nebol dôvod: "Nehoda je nehoda." Priamo na mieste Wu dostal akurát pokutu za jazdu na bicykli po chodníku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu