Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Preplastikovaná katastrofa Nicole Kidman: Už sa na seba ani nepodobá!

Nicole Kidman sa vďaka početným plastikám na seba podobá čoraz menej. Zobraziť galériu (15)
Nicole Kidman sa vďaka početným plastikám na seba podobá čoraz menej. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Ako exponát z múzea! Hoci sa Nicole Kidman (46) dušovala, že s omladzujúcimi procedúrami a botulotoxínovými injekciami skoncovala, pravdou je pravý opak. Na včerajšom podujatí opäť prekvapila zamrznutou mimikou. Navyše sa jej kompletne začínajú meniť črty tváre.

Kam až chce zájsť? Aj keď sa Nicole Kidman preslávila viacerými úspešnými snímkami, v poslednom čase zapĺňa stránky bulvárnych plátkov najmä meniacim sa zovňajškom. Pod rukami plastických chirurgov totiž odmieta prijať pribúdajúce roky a všemožne sa snaží naháňať mladosť. Daňou za jej posadnutosť je však absolútne neprirodzená tvár. Pozrite, ako herečka dramaticky zmenila vizáž v kruhu svojich očarujúcich kolegýň. Na podujatí Variety's 5th Annual Power of Women by ste ju z niektorých uhlov zaručene nespoznali.

Austrálska hviezda na recepciu vychyteného hotela zavítala v distingvovaných vintage šatách v štýle učiteľky, ku ktorým si doladila zlaté doplnky. Piatkový žúr si najviac užívala v spoločnosti juhoafrickej rodáčky Charlize Theron. Pri pohľade na vášnivo diskutujúce dámy však mnohí zástupcovia médií neverili, že ich delí iba osem rokov. Preplastikovaná Nicole totiž pôsobila celkom inak, než sme na ňu zvyknutí zo strieborného plátna.

Zaujímavosťou je, že blondínka v Hollywoode postupne stráca kamarátky a čoskoro sa už pravdepodobne ani nebude mať s kým porozprávať. Naposledy zranila city priateľke Naomi Watts, keď odmietla účasť v špeciálnej dokrútke pri príležitosti jej nominácie na Oscara. „Naomi sa to skutočne dotklo. Ona je na seba extrémne pyšná, zatiaľ čo Nicole je podráždená. Bývalým najlepším kamarátkam sa rýchlo rozišli cesty,“ prezradil zdroj z okolia herečiek. Ako sa teda zdá, vychádzať s náladovou hviezdou od protinožcov zďaleka nie je jednoduché.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu