Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Radikálna zmena Pamely Anderson: Za okamih zostarla o desaťročie!

Nešťastná zmena imidžu Pamele Anderson pridala desať rokov navyše. Zobraziť galériu (9)
Nešťastná zmena imidžu Pamele Anderson pridala desať rokov navyše. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Ďalší krok vedľa! Aj keď sa Pamela Anderson (45) v zrelom veku pýši priam úchvatnou figúrou, roky žúrovania a divokej minulosti sa nezvratne podpisujú na jej tvári. Tento týždeň síce vyskúšala nový imidž, no ten jej príliš nepolichotil. Zmena účesu, outfitu a líčenia z nej akoby šmahom ruky urobila vyžitú päťdesiatničku.

Tvár ako stvorená pre kozmetické značky? Ako sa to vezme! Presne pred mesiacom Pamela Anderson zažiarila na nemeckej pôde, kam zavítala na prezentáciu novej línie lakov na nechty. V priliehavých minišatách bielej farby a s rozpustenou blond hrivou vtedy vedľa plastikovej podnikateľky pôsobila ako ozajstná diva. Začiatkom tohto týždňa však vo Veľkom jablku sklamala na celej čiare. Imidž sexbomby 90. rokov odložila bokom a zmenila sa na zostarnutú učiteľku.

Bývalá hviezda seriálu Pobrežná hliadka si to do New Yorku namierila kvôli medzinárodnej prehliadke kozmetiky s názvom International Beauty Show. Samotná herečka však už pri príchode priveľa zo svojej krásy nepredviedla. Tentoraz totiž zvolila zahaľujúce čierne šaty pod kolená, ktoré jej krivky obopínali až tesne pod krkom. Zvlnené lokne jej kaderník povypínal do ležérneho mikáda, zatiaľ čo vizážista použil bledomodré očné tiene. Na prvý pohľad síce mohlo ísť o jarné osvieženie, to takáto premena Pamele vonkoncom nesvedčala.

Silikónová ikona sa síce najnovšie dopracovala k menším rolám vo viacerých televíznych projektoch, najčastejšie ju však fanúšikovia môžu vidieť v súťažiach spojených s tancom. Práve pri tej poslednej – britskej korčuliarskej šou Dancing On Ice – Pamela tvrdo pocítila oslabenie vlastnej popularity. Kufre si totiž musela zbaliť hneď po prvom kole. „Bola som úplne zničená, vôbec som to nečakala. Veľmi veľa cestujem, mám nabitý program a vložila som do toho enormné úsilie. Vypadnutie ma úplne položilo,“ priznala v jednom z rozhovorov. Žeby bolo načase vymeniť štylistu?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu