Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Mojsej opäť v liehu: Čo na to Nora?

Nora Mojsejová zrejme Braňovi vyčistí žalúdok. Zobraziť galériu (4)
Nora Mojsejová zrejme Braňovi vyčistí žalúdok.

TATRANSKÁ LOMNICA/PRAHA - Neodolal! Braňo Mojsej (43) sa znovu nechal zlákať alkoholom. Jeho manželka Nora (52) je momentálne v Prahe a nevie sa s ním spojiť. Topkám prezradila, ako vníma túto situáciu. Zvažuje opäť rozvod?

Zostal bez dozoru a zlyhal! Nora Mojsejová sa vybrala pracovne do Prahy a netušila, čo svojím odchodom spôsobí. Jej manžel Braňo totiž využil šancu a opäť sa pozrel na dno niekoľkých pohárikov. Dokonca v opitosti volal na políciu, že mu niekto ukradol auto. Jeho tátoš pritom stál pred tatranským apartmánom, v ktorom sa momentálne zdržuje.

Nora Mojsejová zatiaľ nevie žiadne podrobnosti o Braňovom vyčíňaní. Počas včerajška sa mu nemohla dovolať - mal vypnutý telefón. V hlavnom meste našich západných susedov sa podnikateľka zdrží ešte niekoľko dní, kvôli manželovi sa neplánuje vrátiť na Slovensko. „Nerobím z toho vedu. Nie je to ani prvý a myslím, že ani posledný raz. Beriem to už s humorom a snažím sa s ním spojiť,” povedala nám pokojným hlasom.

Podľa jej slov to vyzerá tak, že má dosť tolerantný postoj k spevákovmu alkoholizmu. Dokonca sa nevyhráža ani ukončením manželstva. „Načo na neho budem nadávať? Keď vytriezvie, zasa ma uchlácholí. Rozvod určite nebudem riešiť. Keď je triezvy, tak s ním normálne komunikujem,” prezradila nám Košičanka detaily spolužitia s Braňom.

Ako dodala, podľa nej ide o chorobu, ktorú Mojsej proste nezvláda. Svedčí o tom aj fakt, že už viackrát  sa zaprisahával, že nebude piť a vždy to porušil. V manželstve s Norou mal preto už dve veľké krízy. Na prelome rokov 2009 a 2010 skončil po alkoholovom záťahu na psychiatrii, o osem mesiacov neskôr sa zas do médií dostali fotografie nahého muzikanta s prostitútkami.

A hoci Nora už dvakrát podávala žiadosť o rozvod, vždy manžela vzala na milosť. Zdá sa, že túto možnosť už asi ani nikdy zvažovať nebude. Ako sa pred rokom vyjadrila, bez Braňa jednoducho nemôže žiť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu