Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Mojsejovej provokačné video: Nora, takúto ťa nepoznáme!

Nora Mojsejová sa vyjadruje na adresu politikov a politológov. Zobraziť galériu (5)
Nora Mojsejová sa vyjadruje na adresu politikov a politológov.

BRATISLAVA/KOŠICE – Prekvapila! Zdá sa, že Nora Mojsejová (52) berie svoje politické ambície naozaj vážne. Vo videu, ktoré najnovšie zavesila na svoju stránku, sa síce ostro vyjadruje na adresu politológov a politikov, no nepoužila ani jeden vulgarizmus. Evidentne mení rétoriku.

Ako sme včera avizovali na topkách, prinášame video, v ktorom sa Nora Mojsejová vyjadruje na adresu politikov a politológov. Tí na jej ambície vstúpiť do politiky nereagovali príliš lichotivo. Všetci si myslia, že jej snaha dostať sa do parlamentu je na smiech a nedávajú jej žiadnu šancu.

Najznámejšia obyvateľka Pereša je však presvedčená o opaku. So svojou kampaňou už začala. Ako tvrdí, je na najlepšej ceste za úspechom. „K dnešnému dňu mám nazbieraných 3 700 podpisov,“ hrdo hlási vo videu. K tomu, aby mohla zaregistrovať svoju Stranu Slobodného Slova, ich musí získať minimálne 10 000.

Vo svojom videu sa síce najznámejšia obyvateľka Pereša vyjadrovala ostro, no prekvapivo nepoužila ani jeden vulgarizmus. Blondínka si zrejme v súvislosti so svojimi politickými víziami uvedomila, že musí zmeniť rétoriku. Vyviedla nás však z omylu. „Vo svojom slovníku mienim ďalej pokračovať, toto bola výnimka,“ povedala.

Treba však podotknúť, že kvetnatých a útočných vyjadrení sa nevzdala. „Ožebračili ste národ a ešte sa predstrkujete do médií. To je drzosť. Vyprosujem si, aby sa na moju adresu vyjadroval niekto, kto podviedol občanov,“ adresovala svoje slová politikom, ktorí komentovali jej snahu zamiešať kartami v marcových voľbách. Viac sa dozviete z videa.

VIDEO: Nora Mojsejová sa vyjadruje na adresu politikov a politológov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu