Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Mojsej opäť pije: Má zničené auto!

Braňo Mojsej má znovu problémy s alkoholom. Zobraziť galériu (10)
Braňo Mojsej má znovu problémy s alkoholom. (Zdroj: noviny.sk, youtube.com)

BRATISLAVA - Znovu v alkoholovom delíriu! Braňo Mojsej (43) začal opäť piť. Podľa našich zistení „ťahá šnúru“ už od piatku. Momentálne sa nachádza v tatranskom apartmáne. Ako informuje televízia Joj, v pondelok ráno nahlásil na polícii krádež svojho auta. Nakoniec sa však ukázalo, že ho mal zaparkované pred domom. Na pravej strane bolo poškodené.

Braňo Mojsej v pondelok ráno zavolal na číslo 158 s tým, že mu niekto ukradol auto. Keď to prišli do jeho tatranského apartmánu preveriť muži zákona, vozidlo našli zaparkované pred domom. Bolo poškodené na pravej strane. Podľa informácií televízie Joj bol spevák opitý. S policajtmi sa odmietol rozprávať. Nechcel sa podrobiť ani dychovej skúške.

V tejto chvíli nie je jasné, ako došlo k zničeniu automobilu. Ani to, či Braňo šoféroval opitý. Momentálne sa vraj nachádza v apartmáne a s nikým nechce komunikovať. Snažili sme sa s ním spojiť, no má vypnutý telefón. Jeho manželka Nora Mojsejová je odcestovaná v Prahe, o celej kauze má len útržkovité informácie. „Ešte som s ním nehovorila,“ povedala topkám podnikateľka.

            

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu