Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Zhrození obyvatelia panelákov vidia naháčom na prirodzenia!

Naháči sa slnia pod oknami paneláka Zobraziť galériu (3)
Naháči sa slnia pod oknami paneláka (Zdroj: tvn)

VARŠAVA - Na tom, že na ich sídlisku vznikli rímske kúpele, by obyvatelia jednej štvrti v juhopoľskom meste Czeladź nevideli nič zlého. Niektorých z nich ale poburuje, že priamo z okien svojich domov vidia naháčov, ktorí sa v kúpeľoch vyvaľujú.

Kúpele stoja uprostred sídliska. Ľudia si v nich môžu užiť rôzne procedúry, napríklad nechať sa natrieť jogurtom alebo medom s okvetnými lístkami ruží. Majiteľ tohto zariadenia ale trvá na tom, aby všetci zákazníci boli v Adamovom a Evinom rúchu.

"Vyliezajú ako larvy, je to nechutný pohľad, takto to nemôže zostať," posťažovala sa reportérom z televízie TVN istá pani, ktorá má pri pohľade z okna svojho bytu kúpele a ich nahých hostí ako na dlani. Iná pani je zhovievavá a dovoľuje svojmu 70-ročnému manželovi, aby sa kochal výhľadom.

Niektorí obyvatelia sídliska ale majú opačný problém ako tí, ktorých naháči poburujú: do kúpeľov je dobre vidieť z vyšších poschodí okolitých panelákov, ľudia z nižšie položených bytov o pohľad na relaxujúce alebo kúpajúce sa dámy prichádzajú.

Majiteľ plánuje situáciu, v ktorej nie sú spokojní jedni ani druhí, vyriešiť dosť radikálnym spôsobom. Tvrdí, že okolo kúpeľov postaví plot siahajúci do výšky ôsmeho poschodia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu