Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Vyziabnutá žena Toma Cruisea: Katie, kam až chceš zájsť?!

Katie Holmes Zobraziť galériu (6)
Katie Holmes

LOS ANGELES – Chytila po tridsiatke druhý dych? Hoci Katie Holmes (32) žila dlhší čas po manželovom a dcérinom boku v ústraní, dnes je už na pretrase viac ako dosť. S túžbou po dokonalej hollywoodskej figúre to totiž poriadne preháňa. Takáto chudá ešte nebola!

Mieri k americkej veľkosti nula! Aj keď Katie nikdy nepatrila k dámam, ktoré by mali problémy s nadbytočnými kilami, kvôli hereckej dráhe sa pred časom opäť vrhla do okresávania svojich kriviek. Jej snaha zhodiť len zopár kilogramov sa však premenila v posadnutosť. Tmavovláska nič neje a chudne ako o život!

Výrazné lícne kosti, tenké ruky a pás do dvoch dlaní! To všetko Katie nepredvádza už len na paparazzi fotkách pri bazéne, ale aj na tých profesionálnych. Stačí sa pozrieť na obálku najnovšieho čísla španielskej verzie magazínu Vogue. V čiernych čipkovaných šatách značky Lanvin chce herečka síce pôsobiť sexi, od ženskosti má však ďaleko.

Bez oblých bokov nepripomína matku, ale vyhladovanú modelku. „Katie je na extrémnej diéte. Dostala sa z veľkosti 38 na číslo 34 a stále chudne ďalej. Jej priatelia sa obávajú, že si dala za cieľ americkú nulku,“ prezradil na margo jej drastickej zmeny zdroj z herečkinho blízkeho okolia. Podľa neho sa vraj za všetkým skrývajú komplexy: „Pokiaľ ide o Hollywood, Katie sa stále necíti dosť dobrá. Myslí si, že je tam, kde je, len vďaka manželstvu s Tomom Cruiseom.“ Či sa jej so superštíhlou figúrou podarí získať zaujímavé filmové ponuky, ukáže čas. Hladovanie jej za to však očividne stojí!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu