Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Anorexia na kráľovskom dvore? Princezná Letizia je len kosť a koža!

Španielska princezná Letizia šokovala príliš chudou postavou. Zobraziť galériu (8)
Španielska princezná Letizia šokovala príliš chudou postavou. (Zdroj: isifa)

SANTIAGO – Kráľovské povinnosti dávajú ženám poriadne zabrať! Po vojvodkyni z Cambridge sa pre extrémnu štíhlosť ocitla pod paľbou médií už aj španielska princezná Letizia (39). Tá totiž na nedávnej oficiálnej návšteve šokovala kostnatými ramenami. Takáto vyziabnutá ešte nebola!

Závratné pracovné tempo alebo posadnutosť vlastnou váhou? Za útlou figúrou tejto urodzenej dámy sa zrejme bude skrývať kombinácia oboch faktorov.  Stačí sa pozrieť na zábery zo slávnostnej večere v čilskom vládnom paláci. Letizia totiž zvolila outfit bez rukávov, ktorý okamžite podnietil špekulácie o anorexii. Olej do ohňa navyše prilievajú svedectvá z jej vlastných kruhov. Zdravými stravovacími návykmi by sa pochváliť veru nemohla!

O značný rozruch sa brunetka postarala tento týždeň, keď spolu s manželom, princom Felipem, zavítala na návštevu prezidenta Čilskej republiky. Na túto príležitosť totiž zvolila úzku sukňu po kolená a jednoduchý top s uväzovaním okolo krku. Pôsobila síce mladistvo, no jej obnažené paže doslova naháňali hrôzu. Letizii vytŕčali všetky kosti!

Podľa nemeckého plátku Bild sa španielska princezná úplne zaobíde bez sacharidov a konzumuje iba zeleninu. Keď jej deň pred spomínanou večerou čilská prvá dáma Cecilia Morel ponúkla pomarančový džús, Letizia ho údajne odmietla s týmto odôvodnením: „Nie, ďakujem, neprijímam žiaden cukor.“ Či je takéto prísne stráženie kalórií u nej na mieste, už posúďte sami. Pravdou ale zostáva, že malé osladenie života by vychudnutej princeznej neuškodilo!

Kontroverzná hladovka: Dokonalá očista či hazard so zdravím?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu