Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Zničená Cruiseova žena: Žiaden mejkap, len spuchnuté oči a šediny!

Povädnutá Katie Holmes ukázala prvé šediny. Zobraziť galériu (13)
Povädnutá Katie Holmes ukázala prvé šediny. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Kráska z červeného koberca je fuč! Aj keď Katie Holmes zvykne svojho slávnejšieho manžela Toma Cruisea (49) pred paparazzmi zatieniť, momentálne na verejnosti pripomína skôr sivú myšku. Bez úpravy na nej pribúdajúce roky doslova bijú do očí. Herečka je po 30-tke vyčerpaná a začína šedivieť.

Čo sa to s ňou deje? Nie je nijakým tajomstvom, že Katie Holmes roky po boku Toma Cruisea predstavovala jeho pýchu. Odkedy sa však sústredila na materstvo a výchovu ich spoločnej dcéry Suri, ide to s ňou dole vodou. Naposledy si do ulíc Veľkého jablka vyrazila „na prírodno“. Za šťastný krok však jej odvahu považovať rozhodne nemožno. Pôsobila totiž strhano a povädnuto.

Rozlietané nezafarbené vlasy, sivastá pleť a veľké vačky pod očami – tým všetkým brunetka prekvapila vo štvrtok ráno, kedy si vyrazila s priateľmi na čerstvé pečivo. V ležérnom outfite by ste ju na hollywoodsku hviezdu rozhodne netipovali. Veď Katie krátko po tridsiatke nosí na hlave prvé strieborné pramene.

Povráva sa, že za herečkinou únavou treba hľadať druhého potomka na ceste. Fámy o tehotenstve priniesol americký bulvárny magazín Star, ktorý tvrdí, že Katie „sa nemôže dočkať, kedy bude opäť matkou“. Prominentný pár však tieto špekulácie v oficiálnom vyhlásení zmietol zo stola. Keby sa teda predsa len zakladali na pravde, celebritnú mamičku zrejme prezradí až rastúce bruško.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu