Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Cruiseova žena ako módna pohroma: Katie, ten sveter máš od Toma?

Katie Holmes zrejme vstala z postele ľavou nohou - na raňajky sa vyobliekala ako strašiak do maku. Zobraziť galériu (8)
Katie Holmes zrejme vstala z postele ľavou nohou - na raňajky sa vyobliekala ako strašiak do maku. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Šliapla vedľa! O tom, že uponáhľané ráno sa ani celebritám príliš nevypláca, sa najnovšie presvedčili fanúšikovia Katie Holmes (33). Tá si totiž na raňajky vyrazila v niečom, čo rozhodne nemožno považovať za štýlové. Polovica jej doplnkov totiž pôsobila, ako by si ich herečka požičala zo skrine manžela Toma Cruisea (49). Katie, to je ale zmätok!

Skombinovala nekombinovateľné! Hoci Katie zvykne na červenom koberci svoju zákonitú polovičku zatieniť nielen vlastnou výškou, mimo spoločenských udalostí jej experimenty príliš nevychádzajú. Dôkazom môže byť záber z tohto týždňa, kedy sa hollywoodska kráska ponáhľala na prvé jedlo dňa. Nedosušené vlasy a jej outfit svedčili o tom, že na seba nahádzala to, čo prvé schmatla do ruky.

Aj keď Katie mohla v koralových šatách vyzerať sviežo, ich šmrnc utopila v pánskom svetri na gombíky. V manželovej skrini pritom zrejme zalovila aj pri výbere hnedého klobúka, ktorý mal zakryť neupravenú hrivu. K pekným kúskom patrili aspoň semišové topánočky, k saténu sa však príliš nehodili. Nepochopiteľne vyznievala aj herečkina miniatúrna kabelka výraznej modrej farby.

Napriek tomu, že Katie väčšinu svojho času strávi výchovou dcéry Suri, občas si nájde chvíľku aj pre seba. Naposledy si vyrazia do istého losangelského baru, kde na ňu čakalo nemilé prekvapenie – sedela v ňom Tomova exmanželka Nicole Kidman. A podľa očitého svedka sa ani jedna z dám necítila najpríjemnejšie: „Keď Katie uvidela Nicole, okamžite sa pozrela inam a zo všetkých síl sa snažila vyhýbať očnému kontaktu. Ani sa len nepozdravili, bolo to poriadne trápne.“ Žeby sa známej brunetke začala lepiť smola na päty?

Tip: Pozrite si film s Tomom Cruisom alebo s Katie Holmes. Vyhľadajte ich na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu