Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Chlapi sa jej lepili na veľké prsia, išla na operáciu!

Dievča pred a po operácii Zobraziť galériu (4)
Dievča pred a po operácii

LONDÝN/BRATISLAVA - Gemma Westmorelandová (26) už nemohla zniesť lepkavé pohľady a drzé poznámky na adresu jej veľkých pŕs. Vždy, keď išla večer von s priateľmi, stala sa centrom pozornosti a so slzami v očiach odrážala mužské "útoky". Svoje utrpenie sa rozhodla riešiť radikálne - operáciou!

Pred zákrokom musela Gemma nosiť aj dve podprsenky veľkosti 36J, aby mala dostačnú oporu pre svoju chrbticu. Napriek tomu sa nevyhla bolestiam, ktoré by sa vekom iba zhoršovali. "Niektorým dievčatám sa páčia veľké prsia, ale pre mňa to bola absolútna nočná mora. Strhávala som na seba nechcenú pozornosť nielen mužov, ale aj žien," uviedla nešťastnica z anglického mesta Barnsley.

Keď kráčala po ulici, ľudia za ňou obzerali a trúsili urážlivé reči. Nakoniec sa hanbila vyjsť von a svoje prednosti radšej skrývala pod oblečením, čo však nepomáhalo. Preto navštívila lekára a do troch mesiacov išla na operáciu, pri ktorej jej hrudi odľahčili takmer o desať kíl.

Teraz sa Gemma zmestí do šiat polovičnej veľkosti a košíčky C sú pre ňu ako uliate. "Lekári boli úplne skvelí a som rada, že som to podstúpila," povedalo dievča, ktoré je konečne spokojné, že sa za ňou nikto neotáča pre jej prsia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu