Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Mladé učiteľky sa vyzliekli pred šiestakmi donaha!

ilustračné foto
ilustračné foto

ROCHESTER/BRATISLAVA - Dve mladé atraktívne učiteľky poňali hodinu sexuálnej výchovy veľmi názorne. Pred triedou plnou malých šiestakov v americkom Rochesteri sa vyzliekli donaha a realisticky predviedli, ako vyzerá ženské telo.

Maria Calabressi Resoldi (29) a Ashley Barbosa (24) zhodili blúzky, podprsenky aj nohavičky, aby mohli žiakom ukázať  ženské reprodukčné orgány. "Najlepší spôsob, ako deti učiť o ženskej anatómii, je pozrieť sa na ňu z prvej ruky. Prečo používať PowerPoint alebo fotografie, keď sa deti môžu pozrieť priamo na moje prsia a bradavky?," pýta sa Barbosa.

"Neboli to len prsia. Tieto ženy ukázali deťom - všetko," uviedol rozzúrený rodič a dodal, že by ich mali poslať do väzenia za pedofíliu. Nie všetci mali na incident rovnaký názor. "Myslím si, že je to v poriadku. Deti to uvidia skôr či neskôr. Som rada, že môj syn vie, čo je to klitoris," uviedla jedna z matiek.

Zasadnutie školskej rady, ktorá rozhodovala o osude učiteliek, malo búrlivý priebeh. Priekopnícke pedagogičky nakoniec museli opustiť svoje zamestnanie. Obzvlášť, keď aj samotná riaditeľka považovala celú udalosť za nehoráznu a dokonca sa vyjadrila, že jej je zle.
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu