Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Právnik sa sťažuje: Prsnatá protivníčka odpútava porotu!

ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
ilustračné foto (Zdroj: metro.co.uk)

LONDÝN/BRATISLAVA - Americkí právnici sú známi ich dravým prístupom a neortodoxnými metódami v súdnej sieni, ale podľa jedného z nich by sa mali "ženské zbrane" využívať niekde inde. Thomas Gooch sa totiž sťažoval na prsnatú ženu, ktorá mala cielene odpútavať pozornosť poroty.

Chicagský advokát uviedol, že žena, ktorá sedela vedľa jeho oponenta Dmitrija Feofanova, mala jediný cieľ, a to odvádzať pozornosť od príslušného pojednávania. 

Feofanov trvá na tom, že Daniella Atenciaová je jeho koncipientka, a preto podľa neho neexistuje právny argument, prečo by mala niekomu jej prítomnosť prekážať. 

Gooch kontruje tvrdením, že jeho námietka nesúvisí s jej kyprými tvarmi, ale neverí v jej odbornú spôsobilosť. "Osobne sa mi veľké prsia páčia," povedal. Nechápe však, prečo koncipientka sedí vedľa ďalších dvoch právnikov a oblečená veľmi vyzývavým spôsobom. 

Gooch požiadal sudcu, aby ženu poslal do verejnej galérie, pretože jeho protivník používa k výhre špinavé triky. Prípad sa týka sporu okolo ojazdeného auta.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu