Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Ponížená Kirstie Alley: Už schudla skoro 30 kíl... A stále je za prasa!

Kirstie Alley sa aj napriek vylepšeným krivkám stala terčom výsmechu Zobraziť galériu (4)
Kirstie Alley sa aj napriek vylepšeným krivkám stala terčom výsmechu

LOS ANGELES – Stala sa terčom nemiestneho žartu! Hoci korpulentná herečka Kirstie Alley (60) vďaka tancu už pocítila značný úbytok na váhe, istý moderátor si z nej kruto vystrelil. Vo svojom programe ju totiž prirovnal k prasaťu – a pohoršená Kirstie mu za to riadne naložila!

Prekročil všetky medze! O nevkusný humor na blondínkinu adresu sa tento týždeň postaral moderátor George Lopez, ktorý vo svojej šou Lopez Tonigh komentoval prvé kolo amerického Let’s dance. V ňom Kirstie podala obdivuhodný výkon a skončila na druhom mieste. Svojský moderátor to však videl trochu inak!

Pri hodnotení objemnejšej herečky najprv pustil záznam z jej vystúpenia s týmito slovami: „Odviedla skvelú prácu, jej kopýtka klopkajú preč.“ Vzápätí ju však začal pomerne hrubo urážať. „Pred šou si zašla na trh, dala si pečené mäso a toto je ona na ceste domov,“ dokončil svoj vstup, pričom na obrazovke naskočil útržok z reklamy, v ktorej animované prasiatko kvičí z okna auta. To však ešte netušil, akú lavínu tým spustí!

Keďže Lopez takýmto nevhodným zosmiešňovaním pobúril množstvo fanúšikov, Kirste sa v krátkom čase ospravedlnil na Twitteri: „Neodhadol som vtip. Nebol v tom žiaden zlý úmysel a ospravedlňujem sa Kirstie.“ Tá mu však štipľavú poznámku tak skoro neodpustí. V ostrej slovnej potýčke ho nazvala ožranom a všetko mu vrátila aj s úrokmi!

„'Neodhadol som vtip' nepovažujem za ospravedlnenie. Je to akoby manžel povedal 'Neodhadol som vloženie svojho vtáka do šľapky',“ reagovala herecká hviezda na jeho status. A aby toho nebolo málo, poriadne ho podpichla: „Nepotrebujem a ani nechcem tvoje ospravedlnenie. Chcem tvoju obličku, kamoš.“ Narážala pritom na jeho bývalú manželku Ann, ktorá mu v roku 2005 obličku darovala: „V záujme tvojej ex a všetkých žien, ktoré si urazil... vráť ju.“

O tom, že Kirstie si takýto výsmech nezaslúžila, nesvedčí len jej energické tanečné číslo. Odkedy sa totiž rozhodla pre šou, schudla už úctyhodných 27 kíl. A vďaka pohybu plánuje v chudnutí aj pokračovať!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu